| HappineSsb a întrebat:

Am 4 rachete de tenis cu husa cu tot, 3 dintre ele scrie pe husa si pe ele Bothe Sport, STENTHOR MID-OVER BORON-Graphite, recommended string tension 27-29 KGS GRIP SIZE : (nu ma scrie nimic) si inca una care se numeste KUEBLER HIGH-TECH-ROCKETS (asta scrie pe husa) si pe racheta mai scrie TOP TWENTY si Strictly for Tournament Play, intrebarea mea este sunt bune de ceva, ele sunt in stare buna, atat husa cat si rachetele, cam cu cat le-as putea vinde ca habar nu am nimic despre tenis sau rachete. straight face si google nu m-a ajutat deloc in privinta lor! please help CARE IMI DA INFO DESPRE ELE SAU UN PRET CU CARE LE-AS PUTEA VINDE PRIMESTE FUNDA happy

Răspuns Câştigător
| raluk27 a răspuns:

Bothe Sport, STENTHOR MID-OVER BORON-Graphite, KUEBLER HIGH-TECH-ROCKETS, TOP TWENTY sunt marcile de huse/rachete.
recommended string tension 27-29 KGS GRIP, adica tensiunea recomandata pentru intinderea corzilor de pe racheta (sper ca m-am exprimat bine). Cred ca sunt bune, desi nu sunt marci la fel de cunoscute precum Davis sau Rossignol. Vezi pe net cam care e pretul la rachete, in general.

| HappineSsb explică (pentru raluk27):

Pai asta e chestia ca am cautat pe net, pe okazii peste tot si nu am gasit pret pentru modelele astea. si nu stiu cu cat sa le pun.sad

1 răspuns: