De-aia e un amarat de profesor de sport, de cat de bine s-a tinut de scoala, daca stia atatea despre corpul uman era la medicina, nu un profesor cu 10 mil amarate pe luna.
Vezi aici :
http://hunkbody.ro/qa-trasul-de-fiare-imi-afecteaza-cresterea-in-inaltime/
Luni: Piept=impins cu gantere din orizontal 4x10, impins cu gantere din inclinat 4x10 impins cu gantere din declinat 4x10
Marti trapez: Tractiuni la bara cu priza departata 4x10, ramat cu gantera 4x10 ridicat de umeri cu gantera 4x10
Miercuri: Umeri : fluturari laterale, fluturari din aplecat, ridicat cu ganterele in fata toate 4x10
Joi:pauza
Vineri: biceps triceps: flexi cu gantra 3x10, flexi concentrate 3x10, ciocane 3x10 extensia ganterei deasupra capului 3x10 flotari inverse 4x10 flotari la paralele 3x10
Vineri: picioare abdomen: Fandari 4x10 geno 4x10 si abdomen alegi tu exercitiile
Doar 2 exercitii la picioare? si 3 exercitii la biceps.
Faci mai multe la biceps decat la picioare...
lasa sportul si apuca-te de sah, poate te pricepi mai bine acolo
Atunci da-mi tu un program ceva mai bun...
Acasa nu face nimeni muschi, astea sunt aberatii de copii mici.
Du-te la sala.
Ce drk sa fac eu frate la sala?) Sa ma fac de ras? Mai bine fac acasa 5-6 luni sa acumulez ceva cat de cat si dupa aia si sala...ca nu ar fi o problema sala ca am sala la 5 km de mine...
De ce sa te faci de ras, crezi ca sta cineva sa te analizeze? fiecare isi vede de treaba lui.
Eu prima data la sala nu puteam sa fac cu bara goala... si care a fost problema? Baietii m-au ajutat, mi-au explicat o gramada de chestii si cu timpul am progresat.
La sala fiecare isi vede de treaba lui, nu se uita nimeni ce faci tu sau cu cat faci, e o prostie sa conteze cat ridici.
Da, ai dreptatea ta. Profesorul de sport din generala mi-a zis anul trecut sa nu fac sala...ca nu mai cresc in inaltime pentru ca in loc sa imi intind oasele le apas cu greutatile. Nu stiu daca e adevarat...dar el asa mi-a spus.
De-aia e un amarat de profesor de sport, de cat de bine s-a tinut de scoala, daca stia atatea despre corpul uman era la medicina, nu un profesor cu 10 mil amarate pe luna.
Vezi aici :
http://hunkbody.ro/qa-trasul-de-fiare-imi-afecteaza-cresterea-in-inaltime/
Pai incearca si tu niste tractiuni!
Sau daca vrei sa cresti fa inot sau baschet
Cipi1212 întreabă: