Dacă este originalul vei încasa câteva mii de euro, dar mă îndoiesc, cel mai probabil este doar o copie a rachetei, scoasă pe piaţă de firma respectivă, de exemplu eu am un model al rachetei lui Roddick.Aşa poate fi vândută cu câteva sute de euro.
O seară bună.
Probabil ai o replica comerciala a unui model de racheta folosit candva de John McEnroe. Nu stiu sa existe in Romania un detinator al unei rachete de-a fostului jucator in afara de, poate, Nastase si Tiriac.
Racheta nu o am din Romania, ci din Italia. Are numele lui John McEnroe pe husa, iar pe racheta este scris J.McENROE690. Pe o margine a rachetei scrie Dunlop, iar pe cealalta scrie Power Series.
Am avut dreptate. Este un model comercial, cu numele lui McEnroe pe el, asa cum sunt si alte modele comerciale cu numele altor jucatori pe ele. O replica destinata marelui public a unei rachete folosita cu adevarat de McEnroe. Asa ca aceasta NU i-a apartinut jucatorului. Mai jos, din cate vezi, e plin de asa ceva, cu preturi care rar trec de 50 lire, adica 2 milioane si jumatate.
http://www.ebay.com/......h/sis.html