| Cristian_Gabriel_1997 a întrebat:

Am de ceva timp o racheta de tenis Dunlop Power Series, racheta care i-a apartinut lui John McEnroe. Intrebarea mea este urmatoarea: Care este pretul cu care as putea vinde racheta?

5 răspunsuri:
| alexs99 a răspuns:

Dacă este originalul vei încasa câteva mii de euro, dar mă îndoiesc, cel mai probabil este doar o copie a rachetei, scoasă pe piaţă de firma respectivă, de exemplu eu am un model al rachetei lui Roddick.Aşa poate fi vândută cu câteva sute de euro.
O seară bună.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ai o replica comerciala a unui model de racheta folosit candva de John McEnroe. Nu stiu sa existe in Romania un detinator al unei rachete de-a fostului jucator in afara de, poate, Nastase si Tiriac.

| Cristian_Gabriel_1997 explică (pentru anonim_4396):

Racheta nu o am din Romania, ci din Italia. Are numele lui John McEnroe pe husa, iar pe racheta este scris J.McENROE690. Pe o margine a rachetei scrie Dunlop, iar pe cealalta scrie Power Series.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut dreptate. Este un model comercial, cu numele lui McEnroe pe el, asa cum sunt si alte modele comerciale cu numele altor jucatori pe ele. O replica destinata marelui public a unei rachete folosita cu adevarat de McEnroe. Asa ca aceasta NU i-a apartinut jucatorului. Mai jos, din cate vezi, e plin de asa ceva, cu preturi care rar trec de 50 lire, adica 2 milioane si jumatate.

http://www.ebay.com/......h/sis.html

| Cristian_Gabriel_1997 explică:

Si un pret pentru un model comercial cu cat se vinde?