anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am folosit creatina cu 5 luni in urma am 16, inaltime 1.78, cind am folostit creatina mam lungit foarte mult, dupa ce am terminat sa o folosesc nu am mai crescut deloc, poate trebuie din nou sa-mi cumpar creatina ca sa mai cresc?

8 răspunsuri:
| cristif a răspuns:

Nu s-a micsorat creierul?

| morfina13 a răspuns:

Mai exact, ce exercitii ai facut, ce dozaj ai luat si cati centimetrii ai crescut? Sunt efecte secundare? Nu ar trebui sa mai fie nevoie, plus ca deja ai atins o inaltime considerabila. Te rog sa-mi raspunzi si mie la intrebari, cu pm sau aici, sunt foarte interesat! big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru morfina13):

Dupa ce intrebari pui nu cred ca ai mai mult de 15 ani... am dreptate?

| morfina13 a răspuns (pentru Cosmin86):

Din pacate, trebuie sa te dezamagesc...am 17 ani laughing Ai putea sa-mi spui ce e in neregula cu intrebarile pe care i le-am adresat? Voiam sa vad daca au fost rezultate considerabile sau nu... As vrea sa mai castig si eu cativa centimetri in inaltime si din cate a spus, creatina ar putea fi un ajutor in legatura cu asta

| Cosmin86 a răspuns (pentru morfina13):

Ok, pe rand :

1. inaltimea e determinata genetic, cu suplimente nu faci mare lucru
2. creatina se gaseste in carne. tu cresti cm mancand mai multa carne?
3. "ce exercitii ai facut", nu exista exercitii cu care cresti in inaltime, nici macar baschetul nu te inalta, astea sunt mituri si povesti

Inaltimea e determinata genetic, am vazut destui foarte inalti care nu au facut exercitii in viata lor.

Ca sa intelegi mai bine :
http://www.getfit.ro/sanatate/anatomie-fiziologie/crestere-in-inaltime.html

| sport098 a răspuns (pentru morfina13):

Aveam 1.73 in septembrie, creatina am cumparato in noiembrie, in februarie mam masurat, aveam 1, 78, dupa aceaia nu am mai folosito, in luna mai mam masurat si nu am crescut nimic, acuma e sfirsitiul lui iulie am mai crescut 2 cm am 1, 80

| sport098 a răspuns:

Am folosit creatine alkaline 1500, nu sunt sigur citi centimetri am crescut, dar eam intrecut la inaltime pe multi, vreau sa aflu daca o sa mai cresc, am fost la sala in timpul cind am folosit creatina, apoi dupa ce am terminato nu am mai fost la sala.

| Cosmin86 a răspuns (pentru sport098):

Ai fi crescut exact la fel si fara creatina happy

De la ce firma era, megabol?