Mai exact, ce exercitii ai facut, ce dozaj ai luat si cati centimetrii ai crescut? Sunt efecte secundare? Nu ar trebui sa mai fie nevoie, plus ca deja ai atins o inaltime considerabila. Te rog sa-mi raspunzi si mie la intrebari, cu pm sau aici, sunt foarte interesat!
Din pacate, trebuie sa te dezamagesc...am 17 ani Ai putea sa-mi spui ce e in neregula cu intrebarile pe care i le-am adresat? Voiam sa vad daca au fost rezultate considerabile sau nu... As vrea sa mai castig si eu cativa centimetri in inaltime si din cate a spus, creatina ar putea fi un ajutor in legatura cu asta
Ok, pe rand :
1. inaltimea e determinata genetic, cu suplimente nu faci mare lucru
2. creatina se gaseste in carne. tu cresti cm mancand mai multa carne?
3. "ce exercitii ai facut", nu exista exercitii cu care cresti in inaltime, nici macar baschetul nu te inalta, astea sunt mituri si povesti
Inaltimea e determinata genetic, am vazut destui foarte inalti care nu au facut exercitii in viata lor.
Ca sa intelegi mai bine :
http://www.getfit.ro/sanatate/anatomie-fiziologie/crestere-in-inaltime.html
Am folosit creatine alkaline 1500, nu sunt sigur citi centimetri am crescut, dar eam intrecut la inaltime pe multi, vreau sa aflu daca o sa mai cresc, am fost la sala in timpul cind am folosit creatina, apoi dupa ce am terminato nu am mai fost la sala.