E ok, dar am o sugestie, fa' si sambata exercitii si lasa doar duminica pentru odihna
E prea putin 1 zi de odiha, practic dai muschilor o zi / saptamana sa creasca.
Eu prefer 4 zile de odihna pe saptamana, asa am progresat cel mai bine.
4 zile de odihna? si cum reusesti sa lucrezi calumea: brate, spate, piept, abdomen, picioare in 3 zile? cat stai la sala? 3 ore?
Stau 45 de minute, maxim o ora.
Reusesc pentru ca fac doar EXERCITII DE BAZA, nu stau sa fac izolare ( fiecare grupa in parte ).
Programul meu e asa :
ziua 1 : spate, biceps, antebrat
- tractiuni la bara priza larga, cu discuri legate de mine
- tractiuni la bara, priza neutra ( tot cu discuri legate, evident )
- ramat cu gantera
- tractiuni pentru biceps
ziua 2 : piept, triceps, umeri
- flotari intr-o mana
- impins inclinat cu gantere
- flotari la paralele ( cu discuri legate de mine )
- flotari din stand in maini la zid
ziua 3 : picioare
- genuflexiuni cu haltera pe umeri
- indreptari cu genunchii blocati
- fandari cu gantere in maini
Rezultat :
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/......8379_n.jpg
Eu sunt ala din dreapta
Si de ce nu faci exercitii care izoleaza? Eu credeam ca acelea sunt mai bune. Si spune-mi si mie cat ti-a luat sa faci bratul acela si cum ai reusit.
Pai abia ti-am dat programul meu, si ma intrebi "cum am reusit"
N-ai citit ce-am scris, nu?
Chiar e recomandat in primii 2-3 ani de sala, sa nu faci ex de izolare deloc.
"Eu credeam ca acelea sunt mai bune", cine ti-a spus asa ceva? Pe ORICE SITE de culturism si in ORICE REVISTA/CARTE despre culturism, scrie clar ca exercitiile DE BAZA sunt cele mai bune.
Am citit. Dar majoritatea exercitiilor pe care le-ai mentionat nici macar nu le-am incercat si unele nici nu stiu daca le pot face. Si inca ceva... cate repetari faci? Adica faci sub 10 cu greutate mare sau multe repetari cu greutati medii/mici.
Fac sub 5.
Prefer 2-3 repetari, uneori chiar una.
Ti-am zis : nu pierd timpul cu antrenamente ineficiente, cum fac 90 % din cei care fac sala ( si care ajung sa se dopeze cu steroizi mai tarziu, din cauza rezultatelor proaste ).
Si cat timp ti'a luat sa ajungi asa?
Cativa ani, pentru ca am facut cu pauze, nu m-am tinut "constant" cum ar fi trebuit.