Antrenamentul tau e COMPLET IDIOT.
1. la sala se sta maxim 60 de minute, mai mult deja distrugi
2. flotari zi de zi? 1 zi pe saptamana!
Daca luni faci piept, pana lunea viitoare NU TE MAI ATINGI DE PIEPT.
piept zi de zi fac doar COPIII PAMPALAI SI FIRAVI!
Si de ce "flotari"? De ce ceva atat de SIMPLU, cand poti face exercitii mult mai grele?
Cate discuri legi de tine cand faci flotari la paralele ( unde ai tot corpul in aer )? Cat impingi de la piept in plan inclinat?
Ai cel mai prost antrenament posibil, mai bine iei o carte de culturism sa citesti bai baiatule ca esti pe langa acest sport.
Vreo 2 saptamani
Proteine gasesti in majoritatea alimentelor, ca sa stii cat sa iei indicat ar fi sa vezi cat canteresti si inmultesti cu 2 (ex: ai 70 kg inseamna vreo 150g proteine). Daca nu reusesti sa faci doza din alimente poti sa iti cumperi pudra de proteine, dar sa nu mananci peste doza ca nu te ajuta.
Creatina doar iti da putina putere. Ia o lingurita pe zi daca vrei neaparat.
NU LUA ABSOLUT NIMIC! toate acestea sunt ca niste droguri! daca esti baiat o sa se cunosca foarte repede fata de o fata! in 6 luni o sa ti se vada muschii..chiar si in mai putin timp. daca nu prea ai grasime! sa nu iei nimic, ca dupa ce te lasi de ele. o sa-ti apara miliarde de probleme!
Altu COMPLET PE LANGA.
CUM NAIBA suplimentele sa fie "ca niste droguri"?
Dupa ce te lasi de ele iti apar fix ZERO PROBLEME.
Tu chiar nu stii NIMIC? Cati ani ai?
Habar n-ai! nu conteaza cati ani am! conteaza ca stiu mai multe decat tine
!
Vad... spui ca suplimentele avizate MEDICAL, facute din mancare sunt "droguri".
Arata-mi te rog ARTICOLUL MEDICAL care sustine asa ceva.
Sune peste 35.000 de articole medicale din acest domeniu, arata-mi UNUL SINGUR care sustine ce aberezi tu.
Copil mic... stie el multe!
O fi ele propuse de medici, dar sunt precum drogurile! Le iei si nu mai scapi de ele! Tot ceea ce se cumpara... este facut mai mult pentru a descreste populatia! Ca sa moara omul.
Daca n-ai citit si nu te-ai informat, atunci nu mai vorbi! Habar n-ai cat ti se micsoreaza viata cu toate alimentele, produsele si prostiile pe care le cumperi!
Tu stii macar despre ce e vorba?
Ai auzit de "whey gold" de la optimum nutrition in viata ta? Sau vorbesti asa, din povesti si "auzite"?
Da! am auzit! nu vorbesc din POVESTI si AUZITE... vorbesc din realitate!
Ok, cati ani ai folosit whey gold?
Ai consumat inainte sau dupa antrenament?
N-am avut nevoi si nici nu o sa am. am masa musculara foarte dezvoltata datorita Gimnasticii Artistice si resturilor sporturilor pe care le-am practicat!
Pe scurt : habar nu ai despre ce e vorba, dar iti dai cu parerea.
Tipic pentru romani...toti sunt "experti" in orice.
Poti sa stii ca-s mai experta decat tine! doar daca nu am nevoi de drogurile tale asta nu inseamna ca nu sunt desteapta si ca nu stiu, dimpotriva, imi pastrez sanatatea si tin la ea, nu ca tine! eu una mi-am spus parerea! daca tie nu-ti convine parerea mea, atunci, sa taci si sa ma lasi in pace! PUNCT!
N-are rost sa ma contrazic cu tine! fiecare cu parerea lui! in loc sa devenim prieteni... devenim dusmani! chiar nu vreau sa am dusmani! daca am grasit cu ceva... imi cer scuze, dar eu tot imi sustin parerea!
"Poti sa stii ca-s mai experta decat tine", aici ma abtin sa nu te injur.
Cnad nu stii NIMIC despre un produs, TACI din gura, nu te dai "experta" ( decat daca esti un COPIL PAMAPLAU, care comenteaza ca o moara stricata ).
p.s. : am analizele perfecte, deci care e problema cu sanatatea?
Deci... se pare ca n-am cu cine discuta! Creierul tau nu functioneaza deloc! Daca ai sti si tu cate ceva ti-ai da seama de multe, dar habar n-ai cine esti tu cu adevarat! Chiar n-are rost sa-mi bat capu' cu unul ca a tau... SEEEEEEC!
In loc de creier ai tarana! Se vede ca n-ai citit cam deloc! Nu te-ai informat despre tot ceea ne inconjoara. mai intai sa te uiti la tine si apoi sa vorbesti tu de altii! cand o sa ai tu 13 ani dedicati sportului atunci sa mai vorbesti! PUNCT!
Pai nu mi-ai adus niciun argument!
" Se vede ca n-ai citit cam deloc", ba da, citesc aproape zilnic despre nutritie si antrenament + am vizitat fabrici de suplimente + am fost la o gramada de seminarii de nutritie.
Si repet : nu mi-ai adus NICIUN ARGUMENT.
Este clar c-ai fost degeaba la fabricile alea si ai citit tu nu stiu ce carti! )
Tot sunt ca niste droguri care-ti creaza o depedenta! Nu ma refeream sa citesti despre nutritie... aia orice prost stie!
Nu face doar brat si piept omule.
Uite de exemplu eu asa faceam:
Luni-doar piept
Marti-doar brate
Miercuri-doar spate
Joi-doar umeri
Vineri-doar picioare
Nu le amesteca pe toate si nu fa harababura pe acolo, fa-ti un program sau consulta pe cineva care stie.Si nu e recomandat deloc sa faci brate sau piept in fiecare zi, lasa muschiu sa se odihneasca sau te poti trezi cu consecinte grave.In legatura cu mancarea :multe fructe, legume, orez si carne de pui. Sper ca ti-am fost de ajutor
Cipi1212 întreabă: