1. Nu se intampla nimic daca iei creatina in aceste 4 zile, totusi banuiesc ca ai facut sala pana sa faci mini-pauza asta, asa ca muschii oricum sunt in procesul de refacere, deci creatina prinde bine.
2. Depinde de la persoana la persoana, eu as zice ca vei vedea ceva rezultate dupa o luna.
3. Faza cu incarcarea este o prostie, cel mai bine este sa respecti limita de 5g/zi. Cupa din cutia ta are 3g fix, adica cupa rasa, fara exces. Daca iei o cupa cu varf probabil sunt peste 5g. Poti lua 3g acum ca esti la inceput, iar pe parcurs poti creste la 5g, oricum corpul elimina excesul de creatina la fel cum face si in cazul vitaminelor...
Ah, si inca ceva. Eu la viata mea am baut ogramada creatina. N-are nicio treaba cu rinichii, trebuie sa bei 2L de apa pe zi, depunerile de magneziu sau calciu sunt mult mai periculoase decat cele de creatina. Dupa logica asta cu creatina si problemele de rinichi trebuia sa fac deja 2 transplanturi daca era real
1. te ingrasi
2. adica? in timpul in care este digerata si circulata prin corp sa ajunga la mushi
3. daca ei zic 3, 3 sa fie. Daca ai inceput asa, din 6 in 6 luni este recomandat sa faci analize complete, caci poti ajunge, fara sa simti, sa-ti distrugi (si) pancreasul. Deci, nu stiu de tine, dar „randamentul" se va observa mai mult in starea organelor interne si nu la fel de mult la muschi.
De cand dracu te ingrasi de la creatina? Daca nu stii NIMIC, nu mai comenta.