| DV7 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru, vreau ceva, cumva sa slabesc.Cum fac? Nu-mi spuneti chestii de genul "50 grame de salam". Ceai cu lamaie, juma' de ora de alergat, chestii de-astea. Va rog sa nu faceti glume... Dau voturi si FUNDAAAAAAA.

Răspuns Câştigător
| rynaqui a răspuns:

Esti fata? te ajut eu, bungee jumping:)) - glumeam
nu e usor sa dai jos burtica. depinde si de inaltime, si de masa corporala. da-mi un pm cu astea 2
incearca asta : pe mine m-a ajutat mult
http://www.youtube.com/watch?v=GZfGnU_LYp0
in primele zile o sa te simti ca dracul, dar incearca sa ti pasu cu baiatu ala, in 4 luni, o sa ai numa fibra:X

10 răspunsuri:
| Dreamer a răspuns:

Daca ai peste 18 ani iti recomand asa - sala, innot, exercitii cardio (alergat, bicicleta)... dar in general mananca orice insa doar 2 mese pe zi, dimineata si pe la pranz iar seara la alergat, fa asta zilnic si va da rezultate. Fara sport nu ai cum sa slabesti si sa te tonifici in acelasi timp! Sunt tot felul de pastile si porcarii pe piata, dintre care cu unele dintre ele poti slabi chiar drastic...dar cu vergeturi, cu riscul de a face complicatii. Si cel mai rau cand vei renunta la acele medicamente exista riscul sa te ingrasi dublu.
Asa ca cel mai bine lasa deoparte lenea si daca ai vointa si vrei sa slabesti cu adevarat, ambitioneaza-te si alearga...alearga pana nu mai poti ca nu o sa patesti nimic. Fara transpiratie nu ai rezultate.

PS: La mine a fost exact invers, toata viata mea am fost foarte foarte slab, ceva de genul 1.83 si 60-65 de kg...pana cand am zis gata! De azi las lenea la o parte si imi schimb modul de viata. Si uite azi dupa 2 ani de sala am 1.82 si 80 de kg ( kg care au ramas pe mine). Deci daca ai ambitie si nu te lasi batut se poate...intr-adevar a fost multa transpiratie, febra musculara sau dorinta de a renunta, dar am avut un tovaras care m-a batut la cap asa cum te bat eu pe tine acum. Hai la treaba cu tine!

| rynaqui a răspuns:

Ilary10
fratiuc, stiu unu care e la sala toata ziua si manca numa de la McDonalds
is satul de vrajeli de genu: "sa mananci mai putin"
sportu e totu, daca vrei sa arati bine

| n1445 a răspuns:

Http://www.trilulilu.ro/monicasolga/679ad05b07c8c5

Asta s-ar putea sa te ajute :D
Am o prietena care a avut "burtica" dar a facut aerobic acasa si a slabit sper sa reusesti :)

| master77 a răspuns:

Pai ca sa slabesti mananca 50 grame de salam, bea ceai cu lamaie si alearga 30 min pe zi.

| thelastc a răspuns:

Bai stii cum faci?
Eat lesswinking solved problem.
Dupa n-o sa mai simti nevoia sa bagi atat.big grin si asta e.
Bafta!

| KatherineP a răspuns:

Pai dupa cum ai formulat intrebarea se pare ca stii metodele. Nu mori ca alergi juma de ora insa sa nu folosesti NICIODATA pastile de slabit. Crede-ma din propria experienta ca am avut de a face cu ele si regret nespus! Si inca ceva : incearca sa mananci salate. nu au gust naspa si se pot face foarte repede. Succes!

| ilary10 a răspuns:

Cea mai buna solutie e sportul, e foarte important chiar daca nu iti place + o alimentatie echilibrata asta insemnand 3 mese pe zi si 2 gustari intre cele principale constand din fructe,bea multa apa dar plata si incearca sa nu mananci multa maine, paste fainoase, dulciuri si dupa ora 19. dar trebuie sa faci sport, e cea mai eficienta metoda de a slabi. mult succes happy