| vlady434 a întrebat:

Am nevoie de niste exercitii pentru abdomen.Am facut sala 2 luni si am luat o pauza din cauza unor probleme de sanatate,si nu m-am mai reapucat. Am facut exercitii,majoritatea,pentru piept,spate, biceps....adica doar pentru partea superioara. Abdomenul nu prea am stiut cum sa-l dezvolt.Nu stiu ce exercitii sunt bune.Am crezut ca daca alerg,si fac crunch-uri,echere,brat-genunchi alternativ, ridicari de picioare o sa ma ajute.Am facut doar febra si nu vad rezultate prea mari.Nu stiu cum pot unii, dar la mine parca nu are nici un efect.Astept pareri, sfaturi si recomandari sau programe fizice de antrenamet.Multumesc anticipat.
P.S.:Vreau doar raspunsuri serioase, si nu am probleme cu alimentatia (5 mese pe zi).

6 răspunsuri:
| CorNNeL a răspuns:

Apucate de BOX, este dovedit stiintifiic ca boxul e mai bun ca sala pentru ca cand dai cu pumnul nu antrenezi doar un anumit muschi, antrenezi abdominali, bicepsul, tricepsul Si altele Funda?

| vlady434 explică (pentru CorNNeL):

Am un sac de box la bunici, si dau in el cand ma plictisesc sau cand sunt nervos.Dar nu stiu, cred c-ar trebui sa dau in el vreo 3 ore zilnic sa se cunoasca.

| Chawki a răspuns:

Pec deck inversat – 4* 10
Fluturari inverse (pe banca inclinata) – 4* 12
Abdomene cu greutatea adaugata – 4 seturi pana la epuizare
Ridicari de picioare din atarnat – 4 seturi pana la epuizare
Inclinari laterale – 4 seturi pana la epuizare
Crunch-uri laterale – 4 pana la epuziare

| fcrbmario a răspuns:

Zici ca ai facut 2 luni? Pai cat vrei sa te faci intr-un timp asa de scurt? Daca nu ai rabdare si ambitie nu faci nimic. poti sa faci abdomene simple, e cel mai ok, ori implica-te intr-un sport care iti solicita partea aceea a corpului sau cauta exemple pe youtube.

| vlady434 explică (pentru fcrbmario):

Pai alergarea nu-i solicita?

| CorNNeL a răspuns (pentru vlady434):

Nu ai inteles frate, fiecare sport solicita cate o parte de muschi, alergatul solicita muschi de la picioare si abdominali, dar nu solicita bicepsi. Pe cand boxul cand dai o lovitura soliciti aproape toti mushi odata, Eo iti recomand 3-4 ore pe zi Si nu numai cu mainile si cu picioarele, incerca mai multe lovituri diferite, eu de ex stau la sala de box 1 ora pe Zi asta e ca n-am timp, am facut un an si sunt bine am patratele pe abdomen am muschi tari, si nimeni nu se ia de mine cas cel mai tare si m-ai facut Bft. Nu uita 3-4 ore pe ziii!