| loverul97 a întrebat:

Am nevoie de oameni care stiu exact ce vreau sa spun si care ma pot ajuta. De astazi am inceput sala. Tin sa mentionez ca sunt mai slab dar am foarme destul de frumoase,mai ales abdomen si piept, dar sa trecem peste. Am vb cu un prieten care are 8 ani de sala si m-a indrumat sa iau urmatoarele chestii pentru ca creste destul de mult in masa musculara. Asa ca de astazi voi lua in fiecare zi, timp de un an de zile urmatoarele (repet in fiecarezi): 2 cupe proteine Gfx, aminoacizi (5 lei-sticluta) si glutamina. Intrebarea mea este : Imi puteti va rog daca la vara voi arata destul de bine? Si am uitat sa mentionez alimentatia, am 5 mese pe zi. Carne, fructe si fulgi de porumb(cereale)

3 răspunsuri:
| MassEffect a răspuns:

Daca faci ce ai scris rezultate o sa apara, totusi aminoacizi iti iei si din gfx eu personal nu as mai lua, gfx si glutamina, eventual o creatina inainte.

| RAY a răspuns:

Nu uita sa nu ramai la acelasi nivel, fa cardio macar o ora pe zi, organismul uman accepta doar proteine din hrana naturala nu chimicale dovedit stiintific, manci cam mult de 2, 3 ori e ok nu isi forta stomacul sa mestece non stop, manca proteine pentru muschi oua fierte, carne de peste, pui nu prajit, daca respecti astea 3 cardio, culturism, alimentatie sanatoasa da, fara cardio muschii nu au oxigen care e esential la cresterea lor, fara culturism pierzi din muschi

| Cosmin86 a răspuns:

Nu are rost sa iei amino zilnic. proteina e compusa din aminoacizi, nu are rost sa cumperi si separat

in loc de aminoacizi mai bine iei o creatina sau enzime sau vitamine & minerale