Întrebare recomandată | NuStiuNimic a întrebat:

TPU am nevoie de un ajutor am 15 ani vreau sa imi iau o bicicleta noua aceasta ce o am acum este un mountainbike este numai buna pentru zona unde sunt sunt in Sibiu intr-un sat unde drumu nu este chiar asa de drept sunt urcusuri si coborasuri daca ma intelegeti. Nu stiu ce bicicleta sa imi iau variantele : MountainBike, Chopper, Bmx nu ma pot decide daca ma puteti ajuta. Eu mi-as lua chopper pentru ca imi place stilul lui. Mountainbike pentru ca m-ar ajuta sa merg mai bine si bmx pentru ca nu este asa de complicata si de sofisticata ca celelalte

3 răspunsuri:
| val31989 a răspuns:

Hey...daca zici ca drumurile nu sint asa de bune... mai bine i-ati un Mountainbike.Si eu sunt de la sat si am asemenea bicicleta si e buna pentru drumurile de aici laughing. Deci, asta e parerea mea, tu iti poti lua de care iti place.
Pa-pa.

| opreadenis129 a răspuns:

Pai poti sa iti ei shimano din aluminiu, pentru ca o sa fie mai usoara.Si niste cauciucuri groase ca sa mearca bine.

| xFaBu a răspuns:

Pai nu am inteles tu vrei sa iti iei pentru stunturi, pentru design sau pentru drum? laughing acolo numai tu decizi prietenas