La snowboard. piciorul cu care mergi in fata este cel cu care pasesti.prima data cand mergi pe strada. Pune un prieten sa te impinga din spate.si vezi cu ce picior pasesti. asa am facut eu testul. Genunchii se tin indoiti pentru viteza. acum ca esti incepator, as zice sa nu stai foarte aplecat pentru ca risti sa te opresti pe burtica.
Greutatea o lasi pe piciorul din spate. iar la frana. incerci sa echilibrezi placa pe orizontal.
Ai mare grija cand iti alegi placa. Sunt trei tipuri.
1- lunga. " de viteza"
2- medie " pentru incepatori ce permite virajul usor"
3- freestyle " pentru cei cu trucuri. avansati.
Chiar daca inchiriezi placa, spune-le celor de la inchirieri ce anume doresti.
Multa baftaa!
Iti multumesc pentru raspuns ti-am oferit funda, deci merg cu piciorul drept in fata genunchii putin indoiti si ma las putin pe piciorul din spate si daca este partia mai denivelata ma las putin mai jos decat pozitia initiala? La telesky doar cu piciorul drept reusesc sa urc. Si daca imi poti spune cum sa iau curbele? Ma las putin in directia in care este nevoie si inclin mai mult din glezne, doar din glezne sau doar din inclinarea corpului? In legatura cu placa eu am 1.75 si placa imi este pana la gat, si capetele placii sunt ridicate.
Pai daca esti dreptaci, lasi greutatea pe pikioru din fata, mai indoit e picioru din fatadaca vrei sa franezi te lasi egal cu greutatea pe ambele picioare:*succes