| NeedHelp1 a întrebat:

Am o durere de spate de la sala de acum 2 zile în partea lombară.
Cred că într-una dintre serii nu am făcut ramatul cu bară corect și poate de acolo mi se trage, nu știu sigur.

Cine se pricepe sau cine a mai trecut prin asemenea experiențe știe în cât timp trece sau cum ar trebui să mă tratez?

Poate exista riscul unor complicații mai severe?

Mulțumesc

4 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Nu exista tratament pentru asa ceva. Totusi sper ca stii sa faci diferenta intre o durere provenita din cauza executiei incorecte si o febra musculara. Atata timp cat nu ti-ai rupt spatele nu exista complicatii de la asa ceva. Daca nu poti face executia corect atunci redu din greutatea folosita.

| NeedHelp1 explică (pentru siriusblack98):

Știu să fac diferența și nu, nu este o febra musculara. Nici măcar nu am lucrat destul partea lombara, și antrenamentul de spate din acea zi nici nu cred că a fost așa intens.

Dau vina pe execuția incorectă a ramatului cu bară deoarece după finalizarea exercițiului am simțit o durere în partea lombară și am avut impresia că nu l-am executat bine. chiar daca greutatea nu a fost foarte mare.

Am stat să mă gândesc și e singurul exercițiu din acea zi care mi-a cauzat tipul acesta de probleme și mă gândesc că de acolo mi se trage...

| Alexfrate a răspuns:

Salut! Eu am mai trecut prin dureri lombare din cauza unei cazaturi la fotbal... Durerea a durat undeva la 2 saptamani. Degeaba te dai cu creme sau cu ce te vei da deoarece aici vorbim despre coloana. Mai bine ai face o radiografie!

| NeedHelp1 explică (pentru Alexfrate):

La tine a fost vorba despre coloana?