| Danescu_Daniel_1999 a întrebat:

Am o înălțime de 179-180 Cm.
Si 62-63 kg.
Cum pot pune mai repede kg?
Mentionez ca doresc sa ma apuc si de sala cât de curând.
Un mod in care pot pune cât mai repede kilograme?
Multumesc frumos!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca ca spartu' orice apuci laughing si la ore cat mai tarzii

| Popescu_Alex_2003 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca el sigur nu s-a gandit la asta

| cristiww a răspuns:

Cum a spus un coleg, mananca ca spartu' e corect. Ora tarzie nu are nici o relevanta, poti manca cand vrei tu. Ai putea sa iti calculezi caloriile necesare zilnice pentru a merge la sigur (sa stii in permanenta ce si cat ai mancat si daca esti pe surplus caloric in ziua aia, minim 500calorii in plus). Daca nu te intereseaza cum vei arata la final poti manca orice oricand, sa fie cat mai mult, peste necesarul caloric zilnic (la asta se reduce totul). Daca vei face sala e perfect, vei acumula un procent ridicat de masa musculara. Legat de suplimente, merge un gainer doar ca rolul acestuia e de a suplini, adica daca nu poti obtine din mancare ce ti-ai propus, altfel nu are nici un sens, e mai bun orezul, ovazul, pastele si cartoful

| Popescu_Alex_2003 a răspuns:

Foarte usor. Incearca ca dieta ta sa contina 70-80% carne sau branza/cascaval oua lapte etc. Nu conteaza la ce ore mananci, daca iti e foame, mananca. Cat despre sala... eu am facut 1 an de sala, am 16 ani, 178 si in jur de 70kg. La mine a functionat ce ti-am spus mai sus. Daca ai bani, cumpara-ti un sac de proteine e vreo 400 de lei si mananca din ele cam la fiecare masa macar juma de cupa, fii atent sa scrie gainer pe ele. succes