Aruncarea din saritura este cea mai ok in handbal, sau cel putin asa am invatat eu in cei 5 ani de handbal pe care i-am facut. Mergi la sala singur si incearca sa o perfectionezi. Nu are cum sa nu iti iasa. Eventual vorbeste cu profesorul de sport despre treaba asta, o sa te ajute mai mult ca sigur daca vede ca iti dai interesul. Nu renunta la tehnica asta pentru ca te poate ajuta mult.
Inca ceva, conteaza in ce fel sari? adica e vreo pozitie speciala?
Nu, atata timp cat saritura ta isi face treaba. Trage mana cu mingea in spate si arunca puternic. Saritura o sa-ti dea elan si o sa te ajute sa ajungi mai aproape de poarta.
Am pe cineva care arunca fara sa sara, nici din sold nu o da, ci pur si simplu arunca mingea normal, si o da cu o forta de nu o apara portaru nici de la jumate... Care ar fi secretul?
Viteza si forta fizica. Dar handbalul nu e box, asa ca e mai bine sa fii finut si destept. Sau poate prietenul tau a facut un pact cu diavolul
Ba...nu le am cu handballu...dar imi permit sa comentez totusi la intrebarea ta...1.80 la 12, 13 ani cat ai tu? ....doamne nu crezi ca exagerezi putin? ))