Eu de la 14 ani m-am apucat de sala daca stiam ma duceam de mai devreme oricum nu iti opreste cresterea cel putin in cazul meu chiar m-am inaltat oleaca de la 1.65 la 1.75
La 14 ani nu ridici mai mult de 40 kg si nici odata deasupra capului daca ridici desupra capului ai voie doar 5 kg dar acolo nai instructor?
Deci cel mai mare pericol este la picoare. nu fa sub nici o forma genoflexiuni cu haltera pe spate sau fandari cu ganterele in mana... nu pune greutati DELOC deasupra capului. si daca vrei sa cresti mai mult, iti dau un sfat. stai atarnat de o bara cu o gantera de 10-15 kg prinsa de picioare...
Serios? apuca-te de sah, esti complet paralel cu sala
Baietas,nu mai invata copilul prostii! daca face genoflexiuni se duce de rapa toata cresterea lui! Si eu m-am apucat de sala la 14 ani, am respectat aceste regulisi de la 1.70 am ajuns la 1.77 in 6 luni...
" daca face genoflexiuni se duce de rapa toata cresterea lui", ok, arata-mi UN SINGUR ARTICOL STIINTIFIC care argumenteaza prostia aia
Eu iti arat dovada contrara :
http://hunkbody.ro/qa-trasul-de-fiare-imi-afecteaza-cresterea-in-inaltime/
Si sunt o gramada de studii care arata asta + ca eu am facut TOATE ex. si am crescut fara probleme.
p.s. : tu ii spui "baietas" unuia de 26 de ani cu 43 in brat? esti amuzant
Daca esti tu asa destept sfatuieste-l sa faca genoflexiuni si fandari pana u mai poate si sa iti zica el cat a crescut peste 3-4luni(dar nu va mai creste )
P.S. La 26 de ani ai doar 43 in brat?
Inca ceva : se scrie genUflexiuni, cuvantul "genoflexiuni" nu exista, analfabet ce esti
Dai sfaturi de sport, dar nici nu stii cum se scriu anumite exercitii
Apuca-te de sah, copil mic si firav
Bai maimutoiule, tu vezi-ti de prafurile tale si nu mai prosti copiii, ca dupa vor regreta...
Vrei sa spui "suplimente alimentare"
daca esti suficient de IDIOT cat sa nu fii in stare sa zici "genuflexiuni" si zici GENOflexiuni ( ca un analfabet ), ce sa-ti mai cer
LASA SALA, pune mana si citeste o carte, ca ai IQ-ul pe -
p.s. : cu sfaturile mele foarte multi si-au schimbat corpul si si-au imbunatatit sanatatea ( ca dovada ca am aproape 1000 de raspunsuri castigatoare ), cu sfaturile tale au ramas niste firavi.
NU MAI COMENTA LA SPORT, nu ai nicio treaba cu asta
Boyboyplayboy99 esti prost de putin, taci din gura.
Deci, ma lamuriti si pe mine ce sa fac si ce nu? Nu va mai certati, nu asta a fost scopul acestei intrebari.
Cosmin, nu o lua in nume de rau, sunt putin in ceata, nu neg ce spui tu, intr-adevar nu cred ca exista nici un studiu care sa dovedeasca asta, dar atunci, imi spui si mie de ce Giuliano Stroe nu a mai crescut, are 9-10 ani si are inaltimea unui copil de 4-5 ani, a facut sala de cand era mic, nu stiu de la ce varsta, cum explici asta?
Cipi1212 întreabă: