| UnQ7 a întrebat:

Am o intrebare pentru cei ce frecventeaza sala de forta si au niste cunostinte in domeniu. Ce parere aveti de cei ce iti spun ca de la proteine (supliment) ti se lasa pielea, mie mi se par niste cretini. Ce parere aveti de cei care zic ceva gen "Te-ai apucat de sala de 2 luni si deja iei proteine!", pai proteine nu iau oricum din mancare? Ce diferenta este intre proteina din mancare si cea pudra, eu cred ca nu este nicio diferenta.
Ma gandesc sa iau creatina, se zvoneste pe aici ca daca nu mai iei o sa slabesti, cat e adevar si cat e minciuna?
Astept raspunsuri.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Serios? creatina arde grasimea?

Esti doar un COPIL MIC care isi da si el cu parerea, nu?

4 răspunsuri:
| ribak a răspuns:

Salut. Daca ai o alimentatie buna chiar nu e nevoie sa iei proteine, iar daca nu e bine sa iei vreun supliment. Si sa stii ca multi zic asta din cauza nu toate proteinele sunt bune, deexemplu MassGainer este cam cele mai cunoscute, si nu sunt bune pentru ca contine multe zaharuri, si risti sa te imbolnavesti de-a lungul timpului. Este la fel ca si cum ai manca Snikers si ai bea Coca Cola.
Cel mai bine e sa iei un izolat proteic din zer ( e natural)
http://antrenorulmeupersonal.ro/......si-ieftin/

| NDC12 a răspuns (pentru ribak):

Si de cand p*** mea si sportul vietii se compara un gainer cu o proteina, gainerul e proteina sau gainer?

| Kiñģ_Thë_1996 a răspuns:

Tu vorbesti numa prostii, creatina ..arde grasimea atata tot' proteina are o grasime de 3, 3 si deci ...eu iti zic ca sa faci natural...'

| NDC12 a răspuns (pentru Kiñģ_Thë_1996):

Tu nu vorbesti prostii, tu esti chiar prost, no offence, nu o lua ca pe o jignire.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Kiñģ_Thë_1996):

Serios? creatina arde grasimea?

Esti doar un COPIL MIC care isi da si el cu parerea, nu?