Trebuie sa iti faci un program normal la sală, in prima săptămână faci circuit, mai exact 5 serii din fiecare aparat la toate grupele de muschi, mai puțin picioare, iar dupa ce termini circuitul din saptamana a doua poti începe un program normal de sala gen luni faci piept-biceps, marti picioare, miercuri spate-triceps, joi pauza, vineri umeri si trapez ai ai terminat. Mănânci înainte de antrenament cat poti, antrenamentul sa il faci de preferat dimineața, in jur de patru mese pe zi tot asa cat poti sa mananci daca ai patru mese nu înseamnă sa dai pe afara, si o sa vezi tu ca in 6 luni de zile vei fi alt om, ai si avantajul ca trebuie sa pui masa musculara, nu sa slabesti ca mai apoi sa o pui.
Nu, nu trebuie sa fii insotit de nimeni, si varsta nu prea conteaza, buletin sa ai, eu am facut abonament la 15 ani, doar cu buletinul, fara altcineva, altceva.
Cu cealalta intrebare, nu stiu, nu ma bag.
Nu ai nevoie de nimeni sa iti faci abonament, nu contează daca ai 15 ani sau 18.
Aham si chestia cu ectomorf?
Esti tu sigur ca esti ectomirf? Spune-mi cum arati, inaltime greutate etc.sa iti zic ce sa faci.
Pai am 1, 73m 15 ani 58kg musculatura cat de cat 10-15% sa zicem ard repede grasimile de exemplu mananc acum peste 2-3 ore iar mi se face foame, mananc calumea si tot nu pun pe mine ceva grasimi.Cred ca din asta
Asa si pe lângă ce ti-am zis sa faci mai merge sa iei intre antrenamente dupa vreo 2-3 luni asa când te-ai obisniuit sa iei si niste suplimente gen gainere, creatina, un Naposim acolo nu strică.
Cipi1212 întreabă: