Pai stai.
Tu acum cate mese mananci pe zi pentru proteine?
Proteinele se iau in primul rand din mancare ( eu mancam 5-6 fripturi pe zi cand eram la masa musculara + multe alte mancaruri ).
p.s. : 60 de lei / 1 kg = ceva ieftin si prost...
Mananc de 3 ori pe zi, din cele 3 doar una e mai consistenta. Lichide consul 3l pe zi cam asa. Iar despre proteinele care le-am luat, pot sa spun ca n-am vrut ceva mai puternic, am preferat proteinele astea pentru ca sunt un fel de cacao. Le fac cu lapte inainte si dupa antrenamentele de la sala.
Mda, 1 masa consistenta pe zi... si vrei sa pui muschi.
Mananca 6 mese pe zi, dintre care 4 sau 5 consistente.
proteine = carne, peste, branza, oua, nuci, migdale, caju, linte, naut, quinoa, fasole, mazare
Si zi exact ce ai luat, da link, sa vad si eu ce contine exact, ce firma, etc.
Ah, acum inteleg pretul.
Tu NU ai luat proteine, tu ai luat un weight gainer bazat pe CARBOHIDRATI ( are si proteine, dar foarte putine ).
De-aia e asa ieftin, carbohidratii sunt ieftini.
Proteine are doar 20 %... cand zici "proteine", zici la ceva ce are macar 75 % protine, 20 % = NESEMNIFICATIV.
Ala il iei pentru carbohidrati.
Sunt curios daca o sa se vada ceva... si ce pot sa fac ca sa ma ingras putin si sa cresc masa musculara?
In primul rind trebuie sa ne dai mai multe informatii despre varsta/kg/inaltimea ta. in a 2 rind la sigur ai luat un supliment proteic ieftin de calitate proasta.
anonimaalee29 întreabă:
Cipi1212 întreabă: