Cum lucrezi concret bratele? zi-mi antrenamentul actual
p.s. : da, la superserii obtii o pompare buna, dar nu sunt foarte eficiente pentru crestere
Pai la biceps fac asa: flexii cu Z 4 serii cate 12-10-8-6 repetari crescand greutatea dupa fiecare serie, apoi flexii ciocan tot asa, un exercitiu de izolare il fac l banca scott cu ganterele(fiecare mana separat) la sfarsit bag la scripeti superserie 35kg-30kg-25kg-20kg si cam atat, ce-i drept obtin o pompare destul de buna am cam 1.5-2cm in plus...acum lucrez de 2 ori pe sapt bratele!
Acum fiind in vacanta ...sala de la ora 10 luni marti joi vineri, 4-5 mese pe zi, faza e ca la micul dejun nu prea pot sa mananc copios (ora 6-7) dar imi pun 500ml lapte cu cereale integrale si fulgi+miere neaparat sau 2 oua fierte, ochiuri cu branza si legume
inainte de sala pe la 9 mananc 2 banane + mar sau piersica, nectarina etc
la 13 pranzul ciorba+ fel 2 (prefer mancarea gatita decat fast-food, e drept ca mai fur si cate un hamburger )
somn 1-2 ore
pe la 17-18 o salata de legume cu branza, carne, paste, depinde
iar seara 20-21 sandwichuri /cana cu lapte, nu prea mananc multa paine-grasime inutila
Incearca sa te fortezi, mai baga o serie sau 2 in plus, sau mai multe repetari, mareste greutatile.Eu am 35 la 80 kg, 20 ani.Bicepsul o data si tricepsul tot o data.Eu fac biceps cu spate si triceps cu piept sau baga niste proteine, creatina daca tot nu esti multumit, bafta.
Am bagat si suplimente dar, sunt un ectomorf incapatanat tare...am incercat tot felul de combinatii., am observat ca daca fac triceps biceps alternativ obtin o pompare destul de buna...o serie triceps una biceps si tot asa.
Pfff schimba suplimentele, sau iau o portie mai mare de proteine.Nu este bine sa lucrezi 2 grupe mici in aceeasi zi asa mi-a zis instructorul dar daca la tine merge tine-o tot asa.Nu are cum sa nu cresasca da-l dracu de biceps, baga creatina http://www.megaproteine.ro/......uit-Punch/ uite, mananca mai mult, cu ambitie si rabdare creste pana la urma, bafta!