anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica problema cand joc fotbal (sunt portar). De fiecare data imi trece mingea printre picioare nu pot sa o apar deloc. Ce trebuie sa fac sa nu treaca? - Miercuri am meci si trebuie neaparat sa stiu sa o apar, daca nu iar ma fac de rusine sad - Daca stiti sa si alte chestii legate de aparat, va rog sa mi le scrieti va rog, ca sa mai inteleg si eu happy

Răspuns Câştigător
| DanielS16 a răspuns:

Si eu sunt portar si mereu mi se intampla dar cand este sa vina strangi picioarele si incerci sa o prinzi foarte repede. Ptr. ca poate sa vina un adversar sa iti dea gol.

Nu reactiona la intamplare. Gandeste ce vei face happy.

Apropo, cheama pe cineva sa te ajute sa inveti ce am zis happy. si asa o sa fie bine happy

3 răspunsuri:
| Marys79Marys a răspuns:

Salut si eu sunt portar de 3 ani.Si mie mi s-a mai intamplat sa imi treaca mingea printre picioare(se numeste urechi)dar eu mereu cand vine minge spre mine ori apropii picioare ori o resping sau de ce le mai multe ori sar pe minge. Sper ce te-am ajutat si sa castigi meciul.
Bafta.

| octha a răspuns:

Pai daca ghicesti ca o sa dea printre picioare, cand el va trage tu pune un genunghi pe iarba/pamant/ciment/etc din ce-o fi terenu de fotbal, orientat inspre interior, sau uite aici un video, mai cauta pe youtube despre asta http://www.youtube.com/watch?v=gKFTLQzghL0.sper sa-ti fie de folos

| Ibrahimovic a răspuns:

Atunci cand iesi in fata, ca portar, trebuie sa departezi picioarele, dar in acelasi timp trebuie sa te si culci la pamant!