Hey,trebuie sa intelegi niste chesti,daca consumi prea multe grasimi,mai decat ai nevoie,organismul va depozita acea grasime unde are el chef dar anumite alimente determina ca grasimea sa fie depozitata pe burtica,alimente ca dulciuri,pizza,patiserie,fast food,sucuri carbogazoaze,plus ca distributia grasimi depinde de sex,individ,ce alimentatie are,nu are importanta ce efort fizic depune acel individ,masa musculara nu are teaba cu grasimea, sunt doua lucruri complet dferit, degeaba faci abdomene daca esti pe plus, recomand excertiti HIT, cardio 30 minute macar per zi, o alimentatie bogata in multe legume, cand vb multe vorbesc chiar de 1, 2 kg de morcovi, varza, mazare si 5 fructe per zi, un snitel la fiecare masa, caloriile in plus nu repara muschi ca nu au ce repara, atata timp cat nu faci culturism, nu se repara nimic, repet sunt doua lucruri diferte una e grasima alta e masa musculara = masa musculara are nevoie de proteine, culturism
"Unde se depozitateaza grasimea prima data daca faci si exercitii?"
INTOTDEAUNA PE ABDOMEN... PUNCT
acolo e centrul de greutate, asa ca grasimea depozitata acolo incurca cel mai putin animalul numit om... asta e solutia naturii, NU ai ce sa faci
asa ca, burta se ingrasa prima (uneori NUMAI burta se ingrasa, atat de mult ca are un nume foarte explicit, numit: "obezitate abdominala", si poti sa fii slab in rest dar sa para ca esti in luna a 9a CU GEMENI), si dispare ultima
deci, abdomenele doar par ca ar putea sa rezolve grasimea de pe burta, DAR poti sa faci muschi foarte bine sub grasime si grasimea sa nu dispara
Prima data pe abdomen. Mai ales la femei!
Incearca sa nu mananci mai mult la revelion. Nu pentru grasimi, ci pentru ca nu ai stomac mai mare decat in timpul anului. Poti avea alte complicatii mai grave decat sunculitele de pe burta.
Grăsimea se depozitează în mod egal pe toată suprafața corpului, chiar dacă pe abdomen e mai vizibilă. Ca să dai jos grăsimea acumulată pe abdomen nu trebuie să te focusezi neapărat pe exerciții de abdomen. Exercițiul reprezintă contractarea mușchiului, adică lucrează mușchiul de sub grăsime. Eu am slăbit 7 kg într-o lună (De la 73 la 66)ca să mă definesc și făceam abdomen odată pe săptămână. Dacă vrei să slăbești părerea mea este că trebuie să faci antrenament pe circuite(faci 10 flotări normale, 10 flotări la paralele, 10 abdomene), e doar un exemplu, găsești tu combinații. În general, ar trebui să faci exerciții care antrenează mai multi mușchi în același timp.