| ForeverWarrior a întrebat:

Salut Tpu.Am o problema de ceva timp.Eu ma antrenam pana la mijlocul lui februarie acasa(de un an si ceva si s-au vazut rezultate) si am decis sa ma duc la sala.M-am dus si mi-am facut un program prea dur si de-am pixu daca ma uit in urma si mi s-a inflamat spatele(zona lombara) si umarul.Am stat acasa vreo 3 saptamani timp in care mai dadeam la sac sau mai faceam miscare mai usoara si dupaceea iar au inceput durerile si m-am dus iar la sala si m-am mai dat cu tot felul de creme si am mai redus kilogramele si la spate pare ca mi-am mai revenit dar umarul ma doare, mai ales dupa antrenamentul de vineri de umeri si biceps(nu am tras prea tare la umar).Nu stiu ce sa mai fac mi-am facut masaj, m-am dat cu tot felul de creme da nimic.M-am gandit cand imi expira abonamentul sa ma duc la innot un timp poate ma refac (sau ar trebui sa fac repaus total vreo luna o luna jumate?)Va rog ajutati-ma daca ati mai trecut prin accidentari sau aveti informatii folositoare pentru ca imi place foarte mult culturismul si imi place sa simt un antrenament 100% si nu pot din cauza accidentarii.Multumesc!

1 răspuns:
| deeea28 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa te duci la doctor si sa faci pauza la antrenamente. Este foarte posibil sa ai destul de mari probleme cu coloana si daca tot continui cu sportul, orice sport, nu o sa faci altceva decat sa agravezi. O fi placut sportul, dar daca nu ai sanatate e mai grav.