| Jose9283 a întrebat:

Am o problemă: practic fitness de 3 ani, dar nu am reușit să am vreun rezultat foarte vizibil. Cu toate că dorm 7-9 ore, mănânc in surplus caloric și 2-2, 5g de proteine, fac încărcare progresivă (forța și rezistența au crescut), execut mișcările in mod corespunzător nu reușesc să pun decât mai mult țesut adipos in comparație cu nivelul de masă musculară acumulată. La cald arăt ok, însă după vreo oră arăt la fel cum eram înainte de începerea antrenamentului. De asemenea sunt skinny fat, iar problema acumulării țesutului adipos deja incepe să mă streseze. Oare este din cauza geneticii mele proaste? Ar trebui să iau stero?

1 răspuns:
| AnastasiaK a răspuns:

In primul rand, marea problema din intrebarea ta: "La cald arăt ok, însă după vreo oră arăt la fel cum eram înainte de începerea antrenamentului"

NU EXISTA sa vezi progres de pe o zi pe alta, cu atat mai putin de la o ora la alta cum pare ca te astepti tu.

In rest, ce zici tu acolo e fix ca atunci cand vin unii supraponderali sa spuna ca ei nu mănâncă decat un mar pe zi, fac sport 25h/zi, dar tot se ingrasa. Nu merge asa laughing

Daca faceai totul asa "perfect" timp de 3 ani, aveai rezultate. Daca nu ai, insemna ca ori nu stii sa-ti numeri macronutrientii ori ai un antrenament prost ori ceva gresesti sigur.

Repede sariti sa aruncati vina pe genetic.