| bogddannnn47 a întrebat:

Am primit o bancuta de fitness si o bara cu greutati si as vrea sa imi cresc putin pieptul. E ok pentru inceput daca pun 30 de kg pe bara pentru benchpress?(doar atat am momentan) Cam cate serii si cate repetari sa fac? Ma ajute si la brate? Ce ma sfatuiti?

Răspuns Câştigător
| DovleacTurbat a răspuns:

Ai putea incepe cu, clasicul 4 serii si minim 8 repetari pentru cresterea in greutate. Brate nesemnificativ spre 0 absolut. Lucreaza-ti tot corpul nu doar pieptul. Greutate, n-am de unde sa stiu ce poti si cat poti, de asta am zis sa-ti alegi greutatea care-ti permite sa executi corect, aici executia este cheia nu sutele de kg happy, alea vin in timp cu sacrificii imense din partea ta, dar deja visam prea sus si deviem de la subiect.

3 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

Pui greutate care sa-ti permită sa executi corect si in siguranța. Nu mai încurajați lucrarea a 1-2-3 grupe, ori tot corpul ori nimic. Rezultatele vor fi minime, vei arata deformat, sportul asta nu e asa de simplu cum se vede din exterior "ridic si eu o gantera, fac 1 selfie in sala si maine sunt urs". E extrem de complex.

| bogddannnn47 explică (pentru DovleacTurbat):

Sunt destul de sigut ca daca voiam sa imi fac un selfie cu gantera si sa pun pe Facebook, nu mai intrebam nimic si imi faceam de cap ca un descreierat. Am intrebat special ca sa fiu sigur ca ce fac e corect si ca nu ma accidentez. Raspunsul tau mi-a fost clar pana ai zis "pui greutatea care sa-ti permita sa executi corect si in siguranta". In sensul ca nu mi-ai raspuns strict la intrebarile puse. Daca ai vreun sfat, astept cu mare interes si iti multumesc frumos happy

| bogddannnn47 explică (pentru DovleacTurbat):

Multumesc mult!

| DovleacTurbat a răspuns (pentru bogddannnn47):

Ai putea incepe cu, clasicul 4 serii si minim 8 repetari pentru cresterea in greutate. Brate nesemnificativ spre 0 absolut. Lucreaza-ti tot corpul nu doar pieptul. Greutate, n-am de unde sa stiu ce poti si cat poti, de asta am zis sa-ti alegi greutatea care-ti permite sa executi corect, aici executia este cheia nu sutele de kg happy, alea vin in timp cu sacrificii imense din partea ta, dar deja visam prea sus si deviem de la subiect.