| MihaiAndi109 a întrebat:

Am și eu niste întrebări legate de slăbit. Dacă mănânci cate un dulce zilnic cat timp tii dieta dar nu incalci numărul de calorii te îngrași? Care sunt cele mai bune exerciții pentru slăbit? Daca consum zilnic 1500 de kcal și fac sport pot slabi usor?

Răspuns Câştigător
| AnastasiaK a răspuns:

Ii stii rata metabolica de zici ca sunt prea multe 1500? Mie, spre exemplu, 1500 mi se par prea putine si mai degraba i-as zice sa faca o ora de sport si sa obtina deficitul asa daca nu exista deja (desi la 1500 ar cam trebui) decat sa manance si mai putin de atat.

7 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Atat timp cat nu esti in surplus caloric, nu te ingrasi.

| MihaiAndi109 explică (pentru Sn4k3):

Deci pot manca cam ce vreau numai sa nu fiu in surplus caloric?

| RAY a răspuns (pentru MihaiAndi109):

Corect,poti consuma absolut orice, dar conteaza si valoarea nutritiva a ceea ce manci

| Reghqen a răspuns:

1500 de calorii mi se par prea multe, mai scade puțin din ele, apoi fa activitate fizică 40 de minute de 3-4 ori pe săptămână iar cealalte zi faci pauză.
Si alergarea ar putea să fie o alegere bună, te ajută să slăbești kg în exces apoi te menține în formă. Cred ca 20-30 de minute pentru început este bine, pe parcurs mai adaugi minute la alergare.

| MihaiAndi109 explică (pentru Reghqen):

Ce exerciții sunt eficiente? nu mă înțeleg prea bine cu alergatul deoarece am o durere groaznica de picior

| Reghqen a răspuns (pentru AnastasiaK):

Depinde de la persoană la persoană, la unii sunt prea multe 1500, la alții prea puține, am spus 40 de minute pentru ca nu e bine să facă direct o oră de exerciții, ci ar trebui să înceapă treptat cu 40, apoi cu 45 până ajunge la o oră sau mai mult. happy

| Reghqen a răspuns (pentru MihaiAndi109):

Genuflexiuni, flotări, fandari, abdomene, crunch, tracțiuni, sărituri astea, dar dacă vrei să slăbești și să ai un corp mai atragator te apuci de sală, acolo se face un corp frumos nu acasă.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Reghqen):

Ii stii rata metabolica de zici ca sunt prea multe 1500? Mie, spre exemplu, 1500 mi se par prea putine si mai degraba i-as zice sa faca o ora de sport si sa obtina deficitul asa daca nu exista deja (desi la 1500 ar cam trebui) decat sa manance si mai putin de atat.