| imibagtoataplinelenume a întrebat:

Salut TPU, am si eu o intrebare, am 190 cm inaltime la 16 ani si m-am apucat de inot, exista riscul de a ma inalta mai mult? Sincer nu prea as mai vrea

5 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Inotul dezvolta cel mai bine intregul corp, pentru ca solicita toate grupele de muschi. Nu e valabil si pentru inaltime. Sporturile care sunt responsabile pentru cresterea in inaltime semnificativa sunt baschetul, handbalul, voleiul si canotajul. Acum, desigur ca si inaltimea va fi influentata, ca la orice sport, nu ai sa vezi niciodata sportivi pricajiti, dar eu cred ca merita 1-2-3 cm in plus sa ai pe linga toate celelalte beneficii pe care inotul le va aduce in viata ta. Eu zic sa nu te lasi de inot, pentru ca va face din tine un zdrahon de barbat care, prin inaltimea sa, va impune respect happy. Va fi ca la mine, si eu am facut mult sport si arat foarte bine, si am 2.02. Cind am iesit odata in oras, niste baieti mai ametiti de bautura se legau de unii trecatori. Unul a incercat sa se lege de mine, dar altul l-a oprit, zicindu-i: "Ba, nu te lega de asta, ca asta daca iti trage un pumn!" si tipul m-a lasat in pace. Nu am putut sa nu rid bine la faza aia. happy

| sierra1 a răspuns:

La vârsta ta, așteaptă-te să mai crești - indiferent că vrei sau nu

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De la înot, nu, de la hormonii tăi, da.

| ReddY25 a răspuns:

E posibil, totuși e prea multhappy

| Mirceastudent208 a răspuns:

Stai calm, nu o sa crești