Pai cele mai simple sunt crackurile clasice(abdomenele)dar eu iti recomand sa faci zilnic cam 200 de abdomene in 4 serii doua seara si 2 dimineata iar apoi sa alergi nu stiu fa si tu cam echivalentul a 12 tu re de teren de fotbal, mananca salate zilnic doar salate si bea apa plata vreo 1 luna, 2 si vei fii plat asa am facut si eu
Incearca sa sari coarda. are efect, in timp, ff bun...iar daca vrei neaparat abdomene, fale la un unghi de 45 grade cu capul in jos
Cool cred ca am recomandat exercitiul asta de 1000 ori, saritul corzii e cel mai bun, mai bun si ca alergariile, prima data poate ca nu o sa reusesti da sari cum trebuie dar o sa vezi rezultatele fenomenale.nu face abdomene ca nu slabesti de ele
Poti incepe cu abdomene facand 10-15 dar le faci in serii, faci 15 iei o pauza de 30 de secunde si dupa te apuci din nou.Nu manca alimente prajite, fast-food. Poti sa te apuci si de sala daca ai timp si faci exercitii pentru abdomen.
Deci de pui pe sol, ridici picioarele la 90 de grade de sol, pui mainile la ceafa si incerci sa te ridici doar din abdomen!
Alte tipuri de abdomene ca astea simple n-am ce face cu ele ca de abia pe al 50 le simt si fac in prostie de vreo 3 luni si toto nu scap de ea
Andree întreabă:
Andrei199114 întreabă: