| graffman a întrebat:

Salut TPU:* Am si eu o intrebare big grin Ce exercitiu imi recomandati pentru abdomen pentru a da burta jos cat mai repede \m/ ca am enerveaza big grin nu-i mare da numi palce crying Multumesc anticipat.Va rog fara mistouriwinking

10 răspunsuri:
| mihai007_3215 a răspuns:

Abdomene,joghing,flotari,genoflexiuni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cele mai simple sunt crackurile clasice(abdomenele)dar eu iti recomand sa faci zilnic cam 200 de abdomene in 4 serii doua seara si 2 dimineata iar apoi sa alergi nu stiu fa si tu cam echivalentul a 12 tu re de teren de fotbal, mananca salate zilnic doar salate si bea apa plata vreo 1 luna, 2 si vei fii plat asa am facut si eu

| 2dor4 a răspuns:

Incearca sa sari coarda. are efect, in timp, ff bun...iar daca vrei neaparat abdomene, fale la un unghi de 45 grade cu capul in jos

| hummer24 a răspuns:

Cool cred ca am recomandat exercitiul asta de 1000 ori, saritul corzii e cel mai bun, mai bun si ca alergariile, prima data poate ca nu o sa reusesti da sari cum trebuie dar o sa vezi rezultatele fenomenale.nu face abdomene ca nu slabesti de ele

| anddclaus a răspuns:

Toate raspunsurile pe care le vei privi vor fi "abdomene"
deci BAfta

| AproapeDeInimaTa a răspuns:

Abdomenebig grin

| SlimShaddy a răspuns:

Poti incepe cu abdomene facand 10-15 dar le faci in serii, faci 15 iei o pauza de 30 de secunde si dupa te apuci din nou.Nu manca alimente prajite, fast-food. Poti sa te apuci si de sala daca ai timp si faci exercitii pentru abdomen.

| SamSon a răspuns:

Deci de pui pe sol, ridici picioarele la 90 de grade de sol, pui mainile la ceafa si incerci sa te ridici doar din abdomen!

| EeErrorS a răspuns:

Fa abdomene

| graffman explică:

Alte tipuri de abdomene ca astea simple n-am ce face cu ele ca de abia pe al 50 le simt si fac in prostie de vreo 3 luni si toto nu scap de ea crying