| andreypanter a întrebat:

am si eu o intrebare pentru voi care va ramane vesnica voi pe cine alegeti?
Cristiano Ronaldo-Lionel Messi si argumentati de cebig grin
Eu sincer as alege astfel:
Potential-Ambii
Putere Sut-Cristiano Ronaldo
Sut Lung-Cristiano Ronaldo
Finalizare-Messi
Lovituri Libere-Cristiano Ronaldo
Dribling-Messi
Controlul Mingii-Cristiano Ronaldo
Agresiune-Cristiano Ronaldo
Tehnica-Messi
Viteza-Cristiano Ronaldo
respectati cerintele astea va rogbig grin sa imi spuneti is miew care e mai bunthinking

Răspuns Câştigător
| unBaiatDulcik69 a răspuns:

Ii urmaresc pe amandoi cu mare drag de cel putin 6 ani. Pe atunci Ronaldo era pustiul talentat de la United, iar Messi - viitorul Maradona, proaspat intrat in prima echipa.

Messi are un spirit de echipa mult mai dezvoltat si o ratiune fotbalistica fabuloasa, iar asta se poate observa dupa fazele pe care le creeaza si dupa pasele pe care le da. La finalizare este probabil cel mai talentat om care a jucat vreodata acest sport. Este un jucator foarte rapid, dar, spre deosebire de orice alt jucator din lume, isi pastreaza controlul excelent al balonului chiar si la viteza maxima. Poate performa la capacitate maxima in fata oricarei echipe (vezi meciurile cu Arsenal, Real Madrid, Manchester United, Chelsea etc.). Are o acceleratie incredibila si un talent iesit din comun de a-si fenta sau pacali adversarul, in ciuda simplitatii driblingurilor sale. De asemenea, e un jucator foarte puternic si cu o atitudine extrem de rara in ziua de azi pentru un fotbalist: foarte rar simuleaza, foarte rar pierde un duel sau cade. Are un sut foarte bun in apropierea careului.

Ronaldo are o tehnica foarte buna si o viteza excelenta, dar isi pierde capacitatea de a controla mingea o data cu viteza, asa cum se intampla cu aproape orice alt jucator. Ce ii mai lipseste e spiritul de echipa si eficacitatea driblingurilor lui Messi. Nu poate juca la capacitate maxima in fata echipelor foarte puternice (vezi Barcelona), dar are o statistica fenomenala cu Real Madrid pana acum, iar asta nu-i putin. Ce nu-mi mai place la el e ca simuleaza relativ mult si cade in urma multor dueluri (de unde si pana unde l-ai pus pe el la agresiune lol). Are un sut foarte bun atat de la distanta cat si din apropierea careului si loveste bine mingea cu capul.

Pe cine aleg? Incontestabil Messi, care in ritmul asta va ajunge cel mai bun dintre toti indivizii geniali care au jucat vreodata acest sport. Vreau sa-i multumesc mamei ca m-a nascut intr-o perioada care-mi permite sa-l vad pe acest om la televizor jucand live, lucru pentru care copiii si nepotii mei ma vor invidia.

0 răspunsuri:
Întrebări similare