Nu e bun prea tare le incurci,eu unul fac asa : luni: piept
marti:spate(tooate grupele de muschi ai spatelui)
miercuri:brate (biceps, triceps, antebrat)
joi:umeri
vineri:picioare si abdomene +optional grupa care vrei sa o soliciti inca o data -eu optional mai fac piept vineri sau brate
Salut. Este mult prea mult. O sa duca la supra-antrenament. Muschii au nevoie de refacere. Antrenamentul trebuie sa dureze maxim o ora jumatate, si trebuie sa te antrenezi 3-4 zile pe saptamana. Pentru un program eficient, citeste aici: http://hunkbody.ro/exemplu-de-antrenament-cu-greutati-pentru-ectomorfi/
Regula nr 1. suplimente nutritive (gainfast 5kg/luna) iei in greutate rapid in jur de 5-6 kg prima luna. 5kg in greutate inseamna 2, 5cm in brat! minim 4 mese pe zi consistente
2. program :
ziua 1- piept + picioare
ziua 3- biceps + triceps
ziua 5- spate + umeri
ziua 2, 4, 6,7 pauza. (esti incepator)
abdomen la fiecare sedinta.
Nu prea este bine pentru ca in primul rand 3 ore incontinu este cam mult si programul tau este putin prea incarcat.In rast nu am ce sa zic.Multa bafta cu "ingrasarea".
24 in brat )) Ba, voi ce mancati ma? Calculator pe paine, uitati sa si respirati dracu. Du-te la nutritionist, nu te lua dupa auzite, ca e plin de experti d-astia pe TPU si in "scara blocului". Zic, ca, la kilele tale, trebuie amino si proteine clar sa ajungi la 85. Totusi... 85 ))))) ) Bafta!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: