Nu cantitatea de proteine dupa antrenament este importanta, ci toata cantitatea de proteine consumata pana la sfarsitul zilei, care este de 2g proteina/kg corp.
Proteine iei in functie de meniul tau zilnic, trebuie sa consumi 2g de proteine pe kg. De ce sa iei o masura jumate de whey gold? O masura este de ajuns si eventual poti baga inca una seara cu lapte. Depinde si cat de bine mananci.
Mananci 2g proteine pe kg?
Da am 73 kg si ajung cam la 150 155 g de proteina pe zi deci trec putin peste dar eu intrebam ce cantitate de proteine ideala sa o iei dupa antrenament adica ce este peste 20g chiar este degeaba? Seara inainte de culcare imi fac jumatate de masura cu 2 oua si 400 ml lapte.
Http://www.topculturism.ro/......-necesara/ uite aici zice.Dar daca corpul asimileaza 30-40 g proteine la o masa cum zic unii de ce dupa antrenament asimileaza doar 20? cand atunci e nevoia cea mai mare
Corpul oricum asimileaza proteina, dar e ok sa iei doar o masura dupa antrenament, mai ales daca zici ca mananci 2g de proteine pe kg.
Eu zic sa iei o masura dupa antrenament si o masura seara, doar cu lapte, eu zic sa numai iei cu oua. Dupa antrenament e nevoie de proteine dar la finalul zilei tot acelasi e rezultatul, sa zicem ca dupa antrenament iei o masura de proteine, pai cand ajungi acasa mai mananci inca o data proteine nu? deci tot acolo ajungem, la finalul zilei tot acelasi e rezultatul, daca mananci 2g de proteine pe kg si nu esti multumit poti creste usor la 2, 5 chiar 3g de proteine zilnic. Depinde si ce obiective ai.
Asimileaza, logic ca asimileaza. Sa o luam logic.
Dupa antrenament iei concentratul proteic da? Sa zicem ca iei o masura care are venii 20-24 g.
Dupa te duci acasa si mananci nu? Dupa antrenament ce mananci? Nu mananci iar proteine + carbo? La masa de dupa antrenament cred ca mananci macar 20-40 g de proteine nu? deci logic ca asimileaza.