| cristianmihai1 a întrebat:

am si eu o nelămurire. Pentru ce ajuta Magne B6 (magneziu) pentru sală? Și dacă ajuta, cum se pot utiliza si de cate ori pe zi se consuma. Am aflat de magneziu de la o farmacistă si de la un antrenor de fitness.

5 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Ajuta la functionarea normala a sistemului nervos, muscular si osos.E foarte bun.

| cristianmihai1 explică (pentru AvalohAlyn):

Si cand e bine să îl iau? Și în ce zile

| AvalohAlyn a răspuns (pentru cristianmihai1):

Se fac mai multe cure pe an, de obicei când ești mai stresat și solicitat, faci efort mai mult etc
Cure de 2 luni de vreo 2-3 ori pe an știu că așa scria la MaxiMag.Si luat după masă, dar cel mai bine scrie in prospect sau întreabă farmacista, știe cel mai bine.
Eu iau MagneziuBComplex de la Eurovita că e mai ieftin și mai multe capsule, 42, dar sunt și variante mai bune in general magneziu cu B6 de la Solgar, de la KAL, de la CaliVita, de la Secom etc.

| RobertMoon a răspuns:

Sa îți explic ceva, scurt: magneziul este de mai multe tipuri, iar în funcție de tip corpul absoarbe acest mineral mai mult sau mai puțin. Cele mai bune tipuri de magneziu sunt aspartat de magneziu și magneziu marin, iar la polul opus găsim magneziul carbonat și oxid de magneziu, care sunt cele mai proaste tipuri(absorbție foarte mică din cantitatea de mg pe care o consumi). Daca vrei un magneziu bun îți recomand ZMA Pro de la Universal sau MagneVie (asta se găsește și în farmacie)înainte de culcare. Ajuta la aducerea unui somn odihnitor și recuperare mai bună pe timp de noapte.

| BlackBriliant a răspuns:

Este un mineral cu mare raspandire in corp, iar 50% din rezervele acestuia se gasesc in oase. Contribuie la mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor. Are si efect de relaxare musculara si nervoasa. Magneziul este benefic somnului, de aceea este recomandat sa-l administrati inainte de culcare. Magneziul si calciul sunt doua elemente sinergice, de aceea e bine sa le asociati.