| Mihayy96 a întrebat:

Am si eu o problema, am 1.86 71kg si fac sala de aproape un an. De cateva saptamani incoace cand alerg pe banda cam pe la 8-9 minute incepe sa ma doara o vena(cred) de la gat de pe partea dreapta si nu inteleg de ce. SI durerea devine din ce in ce mai puternica pana cand sunt nevoit sa ma opresc din alergat din cauza durerii. Mentionez ca nu ma simt obosit cand incepe durerea sau cand ma opresc din alergat. Stie cineva din ce cauza ma doare locul ala?

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cel mai important lucru cand te trezesti este sa faci cardio prin programul Shaun T - Insanity workout
apoi dupa masa culturism
problemele de genul asta trebuie tratate urgent si medical nu lasate sa treaca du-te la doctor nu lasa, si ea mai ea o pauza nu esti robot ea o saptamana pauza in care sa nu faci nimic poate cardio si atat

| CălinPL a răspuns:

Poate ca ai facut o intindere si esti obosit pentru ca lucrezi prea mult la corpul tau trebuie sa te mai opresti o perioada si sa te relaxezi si poate nu esti destul de mare si antrenat. Fundita?

| Wehes a răspuns (pentru CălinPL):

Intindere la vena? straight face
Trebuie sa fii ''mare'' si antrenat sa fugi pe o amarata de banda?! Interesant.

| neanderthalfararusine a răspuns:

Pai probabil te-ai fortat prea mult.

| Mihayy96 explică:

Nu m-am fortat prea mult, am si mentionat ca nu sunt obosit...eu de obicei alergam 30minute fara oprire si constant. Dar acum nu inteleg de ce apare durerea asta...incalzirea o fac

| mariuscmr a răspuns:

Poate ai o nevralgie. Mergi la medic, e cel mai sigur pentru un diagnostic corect.

| Mihayy96 explică (pentru mariuscmr):

Nu cred...pe mine ma doare in partea dreapta a gatului, dar doar cand alerg

| mariuscmr a răspuns (pentru Mihayy96):

Cred ca totusi e o nevralgie. Cand se contracta muschii gatului poate aparea durerea. Trece cam in 3-4 saptamani de la sine. Poti aplica local unguente pentru calmarea durerii, gen Ketoprofen gel.

| Azian a răspuns (pentru Mihayy96):

Fa exerciti cardio! Incalzeste-te inainte de sala si nu incerca sa fentezi, si nici nu are rost sa ne minti despre incalzire. Incalzirea ca sa fie eficienta trebuie sa o practici minim 10 minute intense! Si alergatul la banda e cam banal pentru baieti, adica sincer vrei sa alergi fa-o in parc nu langa fete sa tragi cu ochiul! Durerea poate fi cauzata si de fluxul sangelui! In timpul efortului venele se dilata permitand sangele sa circule in cantitate mai mare!

| Mihayy96 explică (pentru Azian):

Ce vorbesti...laughing cand vin eu la sala e gol la banda...
SI ca sa stii fetele nu le agati la salawinking

| Azian a răspuns (pentru Mihayy96):

La cei 17 ani ai tai agati fete de peste 20 de ani? unde vezi tu fete de 15 sau 16 ani la fitness? laughing)