Cel mai important lucru cand te trezesti este sa faci cardio prin programul Shaun T - Insanity workout
apoi dupa masa culturism
problemele de genul asta trebuie tratate urgent si medical nu lasate sa treaca du-te la doctor nu lasa, si ea mai ea o pauza nu esti robot ea o saptamana pauza in care sa nu faci nimic poate cardio si atat
Poate ca ai facut o intindere si esti obosit pentru ca lucrezi prea mult la corpul tau trebuie sa te mai opresti o perioada si sa te relaxezi si poate nu esti destul de mare si antrenat. Fundita?
Nu m-am fortat prea mult, am si mentionat ca nu sunt obosit...eu de obicei alergam 30minute fara oprire si constant. Dar acum nu inteleg de ce apare durerea asta...incalzirea o fac
Poate ai o nevralgie. Mergi la medic, e cel mai sigur pentru un diagnostic corect.
Fa exerciti cardio! Incalzeste-te inainte de sala si nu incerca sa fentezi, si nici nu are rost sa ne minti despre incalzire. Incalzirea ca sa fie eficienta trebuie sa o practici minim 10 minute intense! Si alergatul la banda e cam banal pentru baieti, adica sincer vrei sa alergi fa-o in parc nu langa fete sa tragi cu ochiul! Durerea poate fi cauzata si de fluxul sangelui! In timpul efortului venele se dilata permitand sangele sa circule in cantitate mai mare!