Salut, si eu am aceea si problema, am 17 ani am 1, 63 (cam asa), tatal meu are cred 1, 80 si ceva. iar m, ama mea 1, 50, mama tot imi spune ca o sa cresc cand o sa am ''explozia de inaltime'', fratele meu are 11 ani si e mai mic decat mine cu vreo 25 cm. problema e ca din decembrie 2010 nu am crescut nici un mm, acum vreau sa ma apuc de mma, sa imi lucrz putin corpul si poate ca o sa ma si inalt, deja mi-e rusine la cat sunt de mic si ii vezi pe toti cei de varsta noastra cat sunt de inalti deja...:[ te inteleg perfect:[[[
Alergatul si boxul nu ti-au afectat in niciun fel cresterea, este doar genetic.
poate tu o mostenesti pe mama ta iar fratii tai pe taica-tau
Inafara de sport, am auzit ca laptele te ajuta sa cresti in inaltime... Eu eram cea mai scunda in clasa 1 si am inceput sa beau mult lapte si sincer si acum beau iar acum (am 14 ani) am 1.70
Hay nu te speria este geva genetic... oricum nu traba sa iti consider inaltimea un dezavantaj...si apropo sa nu te lasi de sport ok:d:p
Eu am fost cel mai mic pana in clasa a7a. dintra5a am inceput sa fac fotbal, si in clasa a7a aveam 1, 55-1, 58 (cam asa) iar la fotbal mergeam sa facem vizita medicala 1/6luni. in primele 6 din a8a am crescut 8 cm, iar in ultimele 6luni am crescut 6cm= 14cm intr-un an, deci poate si tu vei creste. ( mama are 163-165, tata are 175). :d
Este din familie.Si asa este felul tau
In cazul in care fumezi ar trebui sa te lasi si sa faci sport pentru a elimina fumul din tine.
Sa stii ca nu este o problema inaltimea.
Funda?
anonim_4396 întreabă:
Cipi1212 întreabă: