| spidy a întrebat:

am si eu o problema..de 4 luni fac sala, urmez un antrenament bun, mananc sanatos 4-5 mese pe zi dorm 9-10 ore... faza e ca iau greu in greutate, se vad ceva rezultate, iar bratele imi cresc super greu am incercat tot felul de antr. pentru brate dar nimic..in 4 luni de sala cred ca 1.5-2 cm mi-au crescut, daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi..ectomorf 19 ani 63.4 kg 1.78

9 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

La brate muschi pur se pun 1-2 cm / AN, nu pe 4 luni

zi cum le antrenezi acum

| spidy explică (pentru Cosmin86):

Pai sincer nici nu mai stiu cum e bine...am incercat o data pe saptamana sa le antrenez sa le dau timp de refacere, apoi de 2 ori pe sapt, o alta varianta era sa fac dupa fiecare antrenament cateva tractiuni 10-20, daca mi-ai putea da un sfat...am 32 in brat.

| Cosmin86 a răspuns (pentru spidy):

Pai stai putin, ziceai ca le antrenati o data pe saptamana la un moment dat

cum? concret, ce exercitii si cate serii

Flexii cu Z 4 serii a cate 8-10 repetari
flexii cu ganterele 4 s 8-10 r
ciocane la fel
si cu z la banca 3 serii a cate 10 repetari....la sfarsit bagam cate 10-15 tractiuni

| Cosmin86 a răspuns (pentru spidy):

Faci doar biceps? brate = biceps + triceps. ar trebui sa pui mai mult acecnt pe triceps, e 70 % din brat ( bicepsul e doar 30 % )

Si prea multe serii, alege 2 exercitii (gen flexii cu bara Z si ciocane ) si fa 4 serii la fiecare, dar facute CORECT ( 90 % se antreneaza incorect la bicepsi ), coatele blocate, fara balans, sa NU duci pana sus, etc.

Automat ca antrenez si tricepsul...la triceps bag paralele (am inteles ca sunt minunate) cu bara z, cu sfoara deasupra capului si cu haltera..ma duc de 4 ori pe saptamana la sala

| Wehes a răspuns:

'' In 4 luni de sala cred ca 1.5-2 cm mi-au crescut''
Nu te supara dar in 4 luni de sala vrei sa cresti 20 cm in brat?!

| MassEffect a răspuns:

Lol frate ai pus destul de bine eu sunt endomorf si in 9 luni de sala am pus doar 2 cmlaughing

| manumyman a răspuns:

Tricepsul e cel mai important daca vrei sa ai brate mari
un triceps mare=brat mare
fi sigur ca il antrenezi corect