Dacă sunt setările din FIFA 2007, ar trebui să-l înlocuieşti pe Pique, pentru că în 2007 el era jucător la Zaragoza şi nu are prea multe calităţi. Îl poţi înlocui cu: Jonathan Woodgate, Gabriel Milito, Ricardo Carvalho.
La atacanţi, Ronaldo e praf. Luis Garcia, Maxi Lopez, Fernando Torres sau Forlan. Şi să joci cu unul dintre ăştia 4 ca vârf împins, iar Messi şi Rooney în benzi, pentru că au viteză şi pot şuta bine cu ambele picioare.
Aaa am uitat sa mentionez joc fifa 07 de cativa ani buni am luat transferurile din 2012. le-am mai modificat eu alea alea.(de ex atacantii au 99 ovr si restul 96 si portaru 97 :d). ziceam ca poate stii asa niste jucatori cu renume adica foarte cunoscuti si care au fost buni.eu mai mult in aparare nu stiu pe cine sa bag nu-mi place cum sta acolo maicon si cu vidic.ce-mi poti spune? pe cine sa bag asa cunoscut? :d oricum vad ca te pricepi foarte bina la fifa 07 mersi pentru sfaturi
Mersi mult asa am sa fac
Îl iei pe Ramos şi-l pui fundaş dreapta, iar pe Maxwell stânga şi joci în centru cu Mexes şi Chiellini.
Cel puţin eu asta aş face, dar mai sunt variante, mai ales la fundaşi centrali.