anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

anul trecut am avut 11 anișori și alergam 50 metrii în aproximativ 8 secunde. Acum, am și slabit 23 kg si e mai greu și pentru mine. alerg 50 metrii pe 11 secunde, 25 dus, 25 întors și mi se pare extrem de mult. Vreau sa știu cum sa îmi revin sa alerg mai repede, chiar și 9 secunde ar fi frumos sincer.

Cu ce sa mă alimentez? Cum sa fac sa fiu mai puternica (fara a lua vitamine în pastile) și cum pot sa alerg mai repede și sa fiu mai puternica?

Știu ca am doar 12 ani și 5 luni dar totusi vreau ca de acum sa fiu pregătită.

Ieri am dat proba de fugit la sport și de aia mă simt așa de prost

3 răspunsuri:
| ajutor517 a răspuns:

Salut! Corpul uman este alcatuit din muschi si grasime. Ai spus ca ai slabit. Probabil ai slabit mancand mai putin decat trebuia, ceea ce inseamna ca organismul tau a consumat resursele deja existente. Prima resursa consumata sunt mereu, in cazul in care nu mananci suficient, muschii, apoi grasime. Ai pierdut mai multi muschi. Daca vrei sa eviti asta data viitoare cand slabesti, atunci slabeste prin sport si mananca sanatos si suficient. Daca te intrebi cum iti cresti masa musculara, atunci raspunsul e ca va creste in timp pana va fi la proportia normala cu grasimile sau poti face sport si ea va creste mai repede si raportul muschi-grasime se va modifica, dar sportul trebuie facut un timp destul de lung pentru a observa diferente asa ca iti recomand sa alegi un sport care iti place.

| anonim_4396 explică (pentru ajutor517):

Da..Chiar m-am simțit când ai adus vorba de mâncat puțin și Mulțumesc mult pentru sfaturi

| ajutor517 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu placere!