| JustAod a întrebat:

Salut TPU,as avea si eu o intrebare pentru persoanele care fac sala,pana acum am avut preworkout de pe gymbean "Thor+Vitargo" si il simteam la inceput foarte mult,dar acum nu prea il mai simt ca la inceput, si am inca unul nou de pe bodyworld.eu "madness" care este mai bine dozat,dar nici pe acesta nu il simt,doar ma ajuta la antrenamente sa nu mai fiu epuizat, aveti idee de ce? Mulțumesc

2 răspunsuri:
| Miruna333 a răspuns:

Pentru ca s-a obisnuit organismul cu acele substante.
Iar la Madness, posibil efectul sa nu aiba o senzatie de energizare atat de intensa in general

| siriusblack98 a răspuns:

Pai ti s-a obisnuit corpul cu doza respectiva de cofeina si cu restul de ingrediente din compozitie, de asta nu isi mai face efectul. E normal. Oricum, am mult peste un deceniu in bodybuilding dar pre-workout n-am recomandat si nici nu o sa recomand niciodata nimanui si nu o sa intru in detalii de ce. Pentru cei care stiu ce este acela si cum functioneaza, deja stiu. Pentru restul, aveti internet sa va documentati. O singura data am fost tentat sa folosesc pentru ca ma simteam fara vlaga in ziua aia la antrenament si am zis never again.