| Paul1126 a întrebat:

As dori sa stiu daca imi dezvolt muschii in 1-2 luni facand in fiecare zi 80 Flotari (odata, adica nu 40 dimineata, 40 seara) si 20 Tractiuni Dimineata 20 seara.

4 răspunsuri:
| 0rlando a răspuns:

Nici o șansă.

| Cosmin86 a răspuns:

Muschii cresc in perioada de odihna, NU cand ii lucrezi, daca faci zilnic o sa faci un mare...
O sa te tonifici putin la inceput, corpul nefiind obisnuit cu efortul o sa se dezvolte si daca te antrenezi prost, dar apoi urmeaza plafonarea si progrese mediocre.

Intra pe culturism.ro, getfit.ro sau orice alt site de specialitate si vezi cum arata un antrenament corect. Un muschi are nevoie de 48 de ore pauza dupa un antrenament, pentru a se dezvolta optim. Mai vezi si altele, doar cu tractiuni nu poti lucra spatele, ai nevoie si de ramat (pentru zona interioara ) si de indreptari cu haltera + hiperextensii ( pentru zona lombara ), ca sa ai un spate complet.

| rey a răspuns:

1-2 luni? glumesti? ok o sa arati putin mai bine si o sa te simti e foarte bine sa faci, dar ai nevoie de mai mult ca sa,, se vada'' si de suplimente alimentare.

| smecherullll a răspuns:

Frate daca vrei sa faci musch trebuie sa iei steroizi pentru masa musculara asfel nu ai nico o sansa.Eu iti recomand danabol sa iei 3 pastile pe zi tinp de 6 saptamani si 6 saptamani sa faci pauza si dupa iarasi... funda vreau!