In primul rand daca vrei sa ai acele patratele trebuie sa adopti o alimentatie echilibrata. Cum poate ai mai auzit sau nu "Patratelele nu se fac la sala ci in bucatarie".
Daca vei avea un strat de grasime atunci poti incerca toate exercitiile posibile ca nu ti se vor avea patratelele niciodata, trebuie doar sa fii intr-un deficit caloric pentru a scapa de grasimea in plus.
1) Nu trebuie sa faci exercitiile de cateva ori pe zi, te vei supra-antrena. Aproximativ de 3-4 ori pe saptamana nu mai mult. Exercitii gasesti sute si mii daca dai un simplu serch pe google sau Youtube.
2) Nu trebuie sa ai un anumit numar de mese pe zi si cat sa mananci la ele, conteaza doar ca la sfarasitul zilei sa ai toate caloriile si miconutrientii de care ai nevoie atinse.
3) Da, poti si in mai putin timp sa consumi nu doar 1 data la 2 saptamani. ( dar sa nu exagerezi ). Trebuie sa stii ca nu exista sa "cresti" anumite grupe musculare rapid, totul este in timp. Poate nu vei vedea rezultatele dorite intr-o luna sau doua, corpul ca sa creeze ceva care nici nu a existat ii necesita timp.
4) Da, daca te vei duce la sala vei creste mult mai eficient deoarece vei necesita de mai mult aparate care te vor "ajuta".
Nu exista un timp in care iti poti creste grupele musculare! Cum am mai spus corpul are nevoie de cateva luni. Acum difera de la om la om cat de repede creste in musculatura, cineva are gene mai bune decat altul si tot asa, depinde de alimentatia care o sa o adopti si in felul in care o sa executi exercitiile, cat stimul o sa pui pe muschii abdominali etc. Apropo muschii nu stiu daca ii antrenezi acasa sau la sala sa creasca mai repede, gen oriunde ii vei antrena totul va depinde in felul in care pui tensiunea pe muschi, deci multa bafta si ai grija sa nu te accidentezi.
Ce dreacu de pătrățele ma? Cântărește cât un sac de ciment, ce pătrățele ii trebuie astuia? Unde o duce gandul pe Anna , azi chiar n-am ce Face, dar sa-mi dau replay de pe 2 conturi in care imi susțin afirmația
)... trebuie să fii retardat. Un sfat înțelept: nu-ti pierde timpul, e 2018 si ăștia inca cred in afirmațiile din 1910, timpul e prețios.
Mersi de lamuriri, dar ideea e ca eu acum 2 ani aveam patratele vizibile, aveam 154cm si 39kg, pe atunci ieseam mai mereu afara, poti sa spui ca mint, dar sincer nu am de ce sa o fac (cred ca se observau tocmai ca nu prea aveam grasime pe mine desi este cam imposibil), dar acum nu prea mai ies din casa asa de mult si de aceea voiam acest program in + imi doresc patratele pentru ca comparativ cu acum 3 ani incepusem sa mananc mai gras adica de 3-4 ori pe saptamana mancam fainoase prajeli etc. si am facut burta si nu-mi place, nu spun neaparat ca este de la grasime aceasta burta, dar daca imi exersez muschii abdominali eu cred ca o sa se amelioreze (mentionez ca de jumatate de an nu am mai mancat decat de 3-4 ori max pe luna grasimi si altele asemenea)
Cat despre raspunsul pe care mi l-ai cordat la prima intrebare, am cautat pe Youtube si google si am gasit si programe de exercitii de exemplu 2 seturi de nu stiu ce exercitii pe zi timp de 3 zile dupa a 4-a si a 5-a zi pauza si de aceea am formulat intrebarea in acest fel.
Multumesc pentru ajutorul acordat
Cipi1212 întreabă: