Salut.Uite iti dau un pont :muschii nu se dezvolta cand faci exercitiile, atunci se maresc, muschii se dezvolta atunci cand stai dupa ce ti-ai facut programul.E important sa nu te Supra-soliciti.Eu iti recomand sa iti faci un program de timp de genul:luni -antrenament, marti-nu, miercuri-da si tot asa pentru a lasa muschii sa se dezvolte si a nu ii suprasolicita ....Bafta a si 9km sunt cam mult pentru abdomen incearca cu 6 sau 12 cu bicicleta, ajuta mult si bicicleta
Muschii se dezvolta daca ii pui la efort. Degeaba faci 150 de abdomene, poti sa faci si 300. Trebuie sa cresti greutatea executarii. Cum? Pai ia o gantera de 20-30 de kg si vezi cate abdomene poti face tinand gantera in maini.
Muschiul creste odihnindute bine si mancand bine. Dormi cel putin 8 ore pe zi, manca alimente bogate in proteine (pe zi trebuie sa bagi cam 2grame de proteine X greutatea corpului tau, de ex ai 60kg, 60kgx2g proteine= 120g de proteine pe zi ) Uite un tabel care o sa te ajute http://www.reteteculinare.ro/sanatate/calorii/tabel/.
Abdomenele fale in serii fa 50 dupa te opresti bei apa, lasi respiratie sa revina la normal si dupa iar bagi o serie. 4-5 serii pe seara e suficient. Abdomenele nu le fa de jos pana sus, fa-le incat muschii sa fie mereu incordati adica nu atingi podeaua si tu ridici pana sus. Daca ai 2 bari paralele sau o bara suspendata te tii cu mainile de bara/e si ridici picioarele pana sus ( n-am o poza sa iti arat dar sper ca intelegi). Sper ca ti-am fost de ajutor.Te sfatuiesc sa te duci la sala acolo instructoru o sa iti explice mai bine.
Flotarile sunt mai mult pentru muschii de la maini.mai bine incerci sa faci mult mai multe abdomene.o sa te obisnuiesti cu timpul.si cauta pe net exercitii pentru a forta abdomentul mai mult.mai bine te duci la sala.bafta