Nu-i asa ca nu ai habar ce fac proteinele si care sunt sursele naturale de asa ceva? daca tu zici ca acestea te umfla? sau ca dupa nu mai ai forta? daca nu stii chestii esentiale ca astea iti recomand:
culturism.ro
topculturism.ro
despreculturism.ro
documenteaza-te! este jenant sa faci un sport si sa nu ai habar despre ce faci.
in viata reala esti genul de om care se duce la piata, cumpara tot ce vede si pe urma se intreaba daca ce ai cumparat iti trebuie? sau mai intai faci o lista si cumperi de pe aceasta ce ai nevoie?
Forum.getfit.ro
Subscriu la ce a zis virus. 1 luna nu vezi diferente mari. se va simti fizic diferenta totusi. daca iei un concentrat proteic ce are glutamina muschii se vor regenera mai repede, ai anumite avantaje dpdv functional, dar vizibil doar putin. eu consider ca un concentrat proteic luat pe perioade lungi NU are efecte secundare, poate doar un portofel gol (ca de, e scump). si eventual poti face 3 luni cu 1 luna pauza pentru dezoxifierea ficatului
Dacă iei proteine o lună de zile, nu te ajută cu nimic în a-ți atinge acest scop. Dacă mergi, probabil te referi la sală. Sala aceea are măcar un instructor (altfel nu are rost să mergi, e un fel de bar de negri ), are niște "unii" care au mai multă experiență decât tine, întreabă acolo. Până atunci, inspiră-te din metoda Lafay (de asemenea poți cumpăra cartea în limba engleză dacă te ține buzunarul, Metoda Lafay)
Documentează-te înante despre ce înseamnă o proteină. Să iei proteine e ca şi cum ai lua o masă, ai mânca, ceva bogat în protenie (adica ceva ce te ajuta pentru muschi), doar ca, daca le iei dupa un anumit program (de ex dupa antrenament si/sau inainte) te vor ajuta mult. NU iti imagina ca, daca vei proteine dintr-o data te vei "umfla", NU sunt steroizi, prin urmare vei avea forta in muschi . Inca ceva, presupun ca faci sala. Daca vrei sa iei proteine ori te tii de ele 4-6 luni sau mai mult ori lasa-le...fiindca doar cu munca multa se vor vedea progrese si daca iei si proteine trebuie sa tragi tare la sala. Acuma sa iti recomand ceva nu stiu, fiindca nu stiu din ce oras esti si pe unde poti gasi. Eu cand mi-am luat, am luat la sac de 5 kg (calitate) de la un magazin specializat, al unui prieten de la sala. Cauta si tu unul prin orasul tau, intreaba pe la sala...si acolo mai intreaba una doua. Bafta!
Culturismul sau fitnessul in cazul tau, se fac in bucatarie, daca intentionezi sa practici.Alimentatia este baza. Deci 80% alimentatie si 20% sala.
Proteina nu umfla muschii, ci stimuleaza cresterea masei musculare.
Nu vad de ce ai lua doar in decurs de o luna...
Proteinele nu se iau singure, ele trebuie insotite de carbohidrati complecsi-fulgi de ovaz, paste integrale, orez brun etc.Proteina o gasesti si in alimente: albus de ou, carne de pui, vita, curcan.
Uite aici un site unde poti gasi mai multe informatii despre suplimentele nutritive.Succes!
http://www.culturism-suplimente.ro/cat/27-9-1-Pentru-Masa-Musculara/
Pentru ca el confunda proteinele cu steroizii de aceea vrea doar o luna. ii e frica sa nu aiba de la proteine efectele steroizilor (de la toti prostii care cred ca daca iei proteine iti pica pielea, etc). cat despre parerea ta cu proteinele nu se iau singure este discutabil. daca e perioada de crestere 30% proteine, 60% carbo, daca e la definire sau mentinere cresc proteinele la 55% si scad carbo la 35%. restul pana la 100% reprezinta grasimi si altele. proteina se gaseste in orice. si in ovaz si in orez, in absolut orice. singurul aliment ce contine 0% proteina este apa.