| xKracksX a întrebat:

As vrea sa imi dati niste idei cum as putea sa imi fac niste aparate pentru sala. Aș vrea sa fiți serioși si sa nu glumiti!
Dau funda cui ma ajuta! happy

Răspuns Câştigător
| Yellow94 a răspuns:

Salut, uite o mica idee : ei un bat lung dar sa fie putin gros sa nu sa se rupa si pui la fiecare capat 2-3 sticle de 2 sau 2, 5 L pline cu apa, le legi bine si dupa incepi sa le ridici. Ar fi bine sa gaseti un loc unde sa te pui culcat ca sa lucrezi cu ea pentru piept. Si pentru biceps poti pune o bara undeva sus o legi bine si incepi treaba ( iti zic pentru grupele principale de muschi )... si pentru abdomen, te poti pune in camera ta, bagi picioarele putin sub-pat ca sa poti face abdomene si inca un lucru, baga multe flotari ( de preferat cu o greutate in spate ) bafta si scuza-ma ca m-am abatut putin de la subiect ( putin mai mult) dar vreau sa stii tot ce-ti trebuie.

3 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Cum sa iti faci? iei un aparat de sudura, tevi, piele, lemn, cuie/suruburi. iti faci planurile cu dimensiuni la X, Y, Z aparate, tai, sudezi, lipesti, ciocani, etc. adica daca nu esti mester bun in metalurgie gen nu te apuci ca iesi mai scump decat daca le cumperi gata facute. altfel folosesti fiarele ca atare pe post de greutati

| OnuOnulică a răspuns:

Salut
Cel mai bine le faci afară în aer curat și natură.
Bye!winking

| DeathIncarnate a răspuns:

E greu ma omule, greu, greu daca nu ai materialele necesare si pe cineva sa te ajute