| RazvYonutZzZ a întrebat:

As vrea sa imi faceti o lista cu toate schemele de Parkour pe care le stiti.PS:Cine pune mai multe scheme din primi 10 are FUNDA!

3 răspunsuri:
| Mariaa a răspuns:

Http://pkbusteni.forumotion.com/f8-scheme-parkour
uite ce am gasit eu :)
iti spune si cum se face.
succes si sper ca te.am ajutat:)

| AndradaKissYou a răspuns:

* Demi Tour | Turn: Folosit pentru plasarea pe cealaltă parte a unui obstacol ca să poţi trece la următorul.

* Franchissement | Underbar: Saltul printr-un spaţiu îngust cu picioarele în faţă şi ajutat de mâini pentru stabilitate.

* Laché: Lacher înseamnă literal a da drumul. Când atârni de un obstacol şi cazi ca să te prinzi de altul.

* Passement | Salt | Speed : Termenul general pentru orice tip de salturi peste obstacole.
* Saut de Chat | Saltul pisicii | Kong: Ne lansăm, punem mâinile pe obstacol, aducem picioarele la piept după care împingem şi cu mâinile - în acest moment picioarele sunt încadrate de mâini şi trec printre ele pentru o aterizare pe cealaltă parte a obstacolului.

* Passe Muraille | Wall Climb : Trecerea peste ziduri înalte sau obstacole similare.

* Planche | Ridicare: Să ajungi din atârnat într-o pozitie deasupra obstacolului.

* Reverse | 360 : Un tip de salt folositor când te afli la un unghi diferit de obstacol sau când eşti foarte aproape de obstacol.

* Roulade | Rostogolire: Rostogolirea diagonal pe spate folosită pentru transferul de inerţie/energie din salturi.

* Saut de Bras | Săritură cu braţe | Cat Leap : Aterizarea pe un obstacol în atârnat/ghemuit, mâinile apucă marginea şi astfel susţin întreg corpul.

* Saut de Détente | Săritură în lungime: Saltul dintr-un loc în altul peste o distanţă/lacună.

* Saut de Fond | Săritură de fond: Un salt undeva jos urmat de obicei de o rostogolire.

* Saut de Précision | Săritură de precizie: Un salt de pe un obiect pe un altul îngust/mic.

* Tic Tac: împingi cu un picior pe un obstacol, de obicei un zid, pentru a putea trece peste alt obstacol.

| Branza_3115 a răspuns:

Spin,palm spin,wall spin,wall flip,back flic,flip flap,front,back,balance,monkey voult,pop voult,speed voult,landing,dash voult,kong voult,precision jump,side flip,front flip,webster flip, butterfly twist, double leg. happy