| vasilius a întrebat:

as vrea sa incep sa practic rolleblading-ul. ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Nickname1890 a răspuns:

Sa stii ca sunt ceva persoane care practica slalomul prin Bucuresti... prin herastrau, prin IOR, te pot pune in contact cu ei big grin big grin... nu rade nimeni de tine ba chiar sa stii ca se uita lumea cu admiratie. Eu unul fac viteza si suntem si mai putin care facem asa ceva cu niste role care sar si mai mult in evidenta, rolelel de slalom par normale. Dar chiar sunt mandru ca fac asa ceva si nu ma deranjeaza ca se uira lumea ciudat la rolele mele big grin. Cine rade nu intelege despre ce e vorba.

9 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Rollerblading?

Daca prin rollerblading te referi la sporturi pe role, trebuie sa stii ca exista mai multe sporturi pe role

1: role agresive
2: patinaj viteza pe role
3: slalom
4: hochei pe role
5: downhill pe role

Care te intereseaza pe tine? Toate sunt interesante. Spune-mi care te intereseaza si iti pot da mai multe detalii. Ce parere avem noi nu cred ca are importanta, tu faci ceea ce vrei tu, nu ar trebui sa tii cont de parerea altora.

Si s-ar putea sa mai fie si altele dar imi scapa acum

| vasilius explică (pentru Nickname1890):

Slalom. ma tem ca vor ride de mine cei din jur

Multumesc de incurajare, frate. Sper ca se va primi ceva.

| Nickname1890 a răspuns (pentru vasilius):

Cauta pe facebook un grup "perole.ro" e o comunitate destul de mare atat de slalomisti, vitezisti cat si plimbareti pe role big grin sigur o sa-ti faci prieteni si mai ales sa te intalnesti cu baietii si fetele care fac slalom in parc la jaloane big grin

Multumesc. Poti sa-mi spui citeva site-uri cu trick-uri pentru slalom?

Dupa cum ti-am zis eu nu fac slalom dar sigur gasesti daca cauti pe google "inline slalom tricks". Dar cel mai bine inveti la fata locului, de la cei care stiu. Nu ezita sa iei legatura cu cei care deja practica ca asa inveti mult mai usor si e si mai distractiv cand esti cu mai multa lume

Multumesc. Voi incerca.

Sa stii ca sunt ceva persoane care practica slalomul prin Bucuresti... prin herastrau, prin IOR, te pot pune in contact cu ei big grin big grin... nu rade nimeni de tine ba chiar sa stii ca se uita lumea cu admiratie. Eu unul fac viteza si suntem si mai putin care facem asa ceva cu niste role care sar si mai mult in evidenta, rolelel de slalom par normale. Dar chiar sunt mandru ca fac asa ceva si nu ma deranjeaza ca se uira lumea ciudat la rolele mele big grin. Cine rade nu intelege despre ce e vorba.

| Karamellee a răspuns:

Chiar nu stiu ce e... dar daca iti place, chiar nu am de ce sa spun sa nu practici

| vasilius explică (pentru Karamellee):

Multumesc de incurajare.