| Anonimul179 a întrebat:

Salut TPU!
As vrea sa ma reapuc sa joc fotbal la o echipa profesionista(la juniori).Eu am mai facut fotbal un an la o echipa care nu era chiar ce trebuie,de atunci am mai jucat cu prietenii, am facut mici antrenamente ocazional, sunt la limita intre U13 si U15.In cateva luni nu o sa mai fiu eligibil pentru U13 si imi este ca la U15 o sa fie mai greu sa joc cv.Credeti ca as putea sa ma reapuc si sa joc bine?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista echipa profesionista pentru copilasii de 13-15 ani!

Echipele profesioniste sunt de la cluburile mari, unde jucatorii au peste 18 ani.

Tu esti doar un copilas care joaca fotbal ca AMATOR si cum nu ai mai jucat 1 an de zile, nici nu te poti numii ca esti activ.

Cauta un club sportiv pentru copii in orasul tau si vezi daca au echipa de fotbal.

| Anonimul179 explică (pentru Violleta2022):

Ma refeream la un club de juniori simplu, pentru juniori e profesionist, dar asa logic ca este un club de amatori, iar fotbal joc de cativa ani, nu doar de unul

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonimul179):

Ti-am mai spus ca nu exista club de juniori profesionist, mai ales ca tu NU ai jucat niciodata fotbal la vreun club, doar ai batut mingea cu colegii si prietenii.

| sierra1 a răspuns:

și zici că joci bine de tot?

| Anonimul179 explică (pentru sierra1):

Joc cat de cat bine, joc fotbal de cativa ani si am viteza, sutez bine, la preluari sunt 50 50, centrari dau bine

| sierra1 a răspuns (pentru Anonimul179):

Pe antrenor să-l convingi, nu pe noi. Baftă!