| andreienciu a întrebat:

Salut TPU,
As vrea sa-mi iau un caine boxer
Am 13 ani si stau la bloc ( ma voi muta la casa cat de repede posibil)

Mi-ati recomanda un boxer daca am 13 ani?

Tin cont ca pot iesi dimineata la 5-6 vreo 10-15 min
Dimineata la 7 vreo 10 min
La 1-2 30 min
Dupa masa la 4-5 ( vreo 30 min
(Cand e primavara si la 6-7 max o ora )
Iar cu hrana sa-i dau dimineata proteine
Si pe la 4-5 inainte sa mergem afara
(Dimineata mancare gatita acasa, iar dupa pedigree)

Un sfat? Sa-mi iau un boxer? Pot iesi cu el fara sa sara la toti dp strada?
Nu dati copy si paste ca nu dau funda ( scrieti din proprie experienta )
Cel mai frumos raspuns primeste funda big grin

Răspuns Câştigător
| 03052003 a răspuns:

Pai nu depinde de varsta daca vrei un boxer, un caine depinde de responsabilitate. Nu conteaza rasa el pare un caine dur dar nu este eu tias rcomanda sa il iei de mic fiindca se va adapta mai usor cu tine.Plus ca atunci cand sunt mici sunt tare dragalasisi jucausi.In privinta cu statul la casa da sunt de acord este un caine de talie mare si nu il poti tine in apartament va fi ca o cusca pentru el. Daca te muti la casa nu va mai fi o asa mare bataie de cap cu scosul afara fiindca va aveacurtea la dispozitie.Nu il asculta pe johnnyBi orce caine va fi loial stapinului si il va iubi mult.Mult succes si distractie placuta.

1 răspuns:
| JohnnyBi a răspuns:

Boxerul e un caine de paza si protectie. o rasa dominanta. fara experienta devii posesia lui. nu e un caine de companie sa te stie de stapan. vede ca nu il controlezi, schimba foaia.

pedigree = mancare proasta. alege ceva premium: royal canin, bewi, josera, purina, etc.

mancare gatita? cainele mananca oasele si carnea crude. ce ii dai supa de pui cu galuste? mancare gatita pentru caine = orez si legume, pe langa crochete. te complici aiurea. gatit in casa = incomplet in comparatie cu crochetele premium.

si boxerul are nevoie de botnita. e un caine agresiv. iesi la 13 ani cu el? te face steag. ala in 17 luni are 50 kg si e numai muschi. fara experienta te calca in picioare (metaforic)