In primul rand nu dai in centrul mingi...dai cum ar veni pe langa pentru a zgaria mingea si asa prinde efect...
Deci man.iti explic cum o prind eu cu efect si imi reuseste tot timpul.incearca sa dai cu varful in minge doare sa nu nimeresti centrul migii.trebuuie sa nimeresti pe o parte a mingii si atunci ea va avea efect.incearca pana reusesti!
Mare spitalau esti.....Deyu du-te si invata fotbal si apoi vorbeste.
Apropo cati ani ai? Eu invat baieti sa nu dea cu spitul in minge...
Deci in primul rand nu dai in minge(centrul mingii)dai pe langa minge sa o zgarii si prinde efect.
Fac fotball in campionatul junior D din maramures....pentru ca mingea sa prinda efect o lovesti cu interiorul sau cu exteriorul...
Mi-as dori un raspuns concret! in ce punct trebuie sa o lovesc si cum! multumesc oricum ca te-ai straduit!
In primul rand nu dai in centrul mingi...dai cum ar veni pe langa pentru a zgaria mingea si asa prinde efect...
Eu pentru ca mingea sa i-a efect o lovesc cu latul.Acum na depinde cum o lovesti.Incearca sa vezi asa.
Apropo imi puteti spune unde trebuie sa lovesc minge ca ea sa se duca cu efect! pe centru? stanga? o tai pe partea dreapta?![in cazul in care sunt dreptaci]
Trebuie sa lovesti mingea dar nu in mijloc trebuie sa lovesti cu interiorul sau cu exteriorul incearca si o sa reusesti