| codrutz0000 a întrebat:

As vrea sa va intreb ceva. Am 14 ani sunt baiat 1, 60 inaltime si 41-42kg, uneori 43 dar dupa masa. Eu acasa am o, cum sa zic ca un fel de haltera din acea mica pentru o mana, are 5kg
Si de vreo 3-4 luni fac cu ea zi de zi ca-m 25 -30 de ridica pe o mana ( Din o serie, ca fac mai multe serii e alt ceva ) Si as vrea sa stiu daca cumva influenteaza cresterea, adica daca fac cu greutatea aceia nu mai cresc?

Răspuns Câştigător
| Wehes a răspuns:

Aham, ma prefac ca am inteles ce mi-ai scris tu acolo.
Vroiam doar sa-ti mai comentez intrebarea.
Ziceai ca faci in fiecare zi, cu haltera respectiva.
Antrenament in fiecare zi = exces de antrenament = rezultate mai lente.

15 răspunsuri:
| Wehes a răspuns:

Nu, Nu, Nu si iar NU iti afecteaza cresterea. A 100-a oara, cred ca e pusa intrebarea asta.
Citeste articolul din linkul-l de mai jos ce i l-a dat Cosmin lu ila si ai sa vezi.
Si daca vrei sa ai rezultate, du-te la sala, acasa nu o sa progresezi in cine stie ce mare masura.
Bafta!

| codrutz0000 explică (pentru Wehes):

Crezi? ar trebui sa-mi vezi bratele de acum 5 luni si sa le vezi acum rolling on the floor) Iar in legatura cu ce mananc rolling on the floor nu tin regim sau alte chestii din astea dar alerg, abdomene, genoflexiuni si secretul meu este ca mananc in majoritatea timpului ciorba de legume rolling on the floor)))nu prea mananc prajeli iar cu dulciurile stau ft bine adica sa zicem ca mananc vreo 4 biscuiti OREO la un anumit timp de 4-5 zile sau in genu asta in rest nu mananc chestii nessanatoase ( in mare ) Adica Chipsuri cred ca n-am mai mancat de la 11 ani din vacanta de vara cand imi luam cam o data la 2 zile cate o punga

| Wehes a răspuns (pentru codrutz0000):

Deci, in primul rand nici nu am adus in discutie alimentatia.
Si prietene, normal ca ai pus ceva masa in 5 luni, pentru ca e si normal.
Probabil o sa mai pui 2 luni si dupa?
Sa inteleg ca tu lucrezi doar bratele si abdomenu? ( Avand in vedere ca faci genoflexiuni sa spun si picioare?=]] ).
Daca ti se pare ca ai progresat cine stie ce ''wow'' in 5 luni acasa, gandeste-te ca ai fi fost dublu daca alea 5 luni le petreceai in sala.
Am uitat, ca voi astia sunteti culturisti, daca aveti niste ''muschiuleti''.
Bafta ma, fortosule happy!

Aa si am uitat sa te intreb, tu din Ciorba de legume iti iei proteinele?

| codrutz0000 explică (pentru Wehes):

Nu ma refeream ca una e ciorba de legemu si fructele sa zicem logic ca mananc si carne doamne rolling on the floor dar alta e sa zicem McDonald in fiecare zi rolling on the floor)))) Si la sala nu stiu ce sa adica nu vreau sa raman la 1, 60 pe viata!

| codrutz0000 explică (pentru codrutz0000):

Imi poti da Id tau de mess ca mai am sa te intreb niste chestii big grin ( Prin mesaj Id PLzzzzzzzzz)

| Cosmin86 a răspuns (pentru codrutz0000):

Du-te mah cu ciorba de legume, copil mic si firav

Aham, ma prefac ca am inteles ce mi-ai scris tu acolo.
Vroiam doar sa-ti mai comentez intrebarea.
Ziceai ca faci in fiecare zi, cu haltera respectiva.
Antrenament in fiecare zi = exces de antrenament = rezultate mai lente.

| alexandruth a răspuns:

Mai cresti, doar ca nu asa de repede. Depinde si cum le faci...

| codrutz0000 explică (pentru alexandruth):

Pai eu o las in jos ca-m pana putin putin de tot sub buric si apoi o ridic pana la umar ( jos-sus jos sus )ca la abdomene cand te ridici si te lasi joc

| alexandruth a răspuns (pentru codrutz0000):

Aia iti afecteaza cresterea. Iti recomand sa stai intins pe burta pe pat si sa tii o mana in afara patului cu gantera in mana si sa o ridici. Intelegi?

| Cosmin86 a răspuns (pentru alexandruth):

Serios? Poti sa argumentezi DE CE ii afecteaza cresterea?

| alexandruth a răspuns (pentru Cosmin86):

Te trage in jos, coloana afecteaza cresterea daca este apasata... Tu ai intrebat, eu am raspuns, de ce esti revoltat? straight face

| Cosmin86 a răspuns (pentru alexandruth):

Nu eu am pus intrebarea, eu doar ma mir de ce TAMPENII poti sa debitezi :))

Serios, te trage in jos si de-aia nu mai cresti? Esti doar un copil mic, nu?

Uite aici, sa intelegi :
http://hunkbody.ro/qa-trasul-de-fiare-imi-afecteaza-cresterea-in-inaltime/

Citez : "un scurt citat dintr-un articol al Asociatiei Americane de Pediatrie, din numarul din Iunie, 2001" :

"Programele de antrenament cu greutati nu par sa afecteze cresterea liniara in inaltime si nu au nici un efect negativ, pe termen lung, asupra sanatatii cardiovasculare".

Copil mic, mai citeste si tu o carte de anatomie inainte sa aberezi intr-una

| Wehes a răspuns (pentru alexandruth):

Sunteti multi dinastia care vorbiti din auzite, dar care nu ati tinut o gantera in mana in viata voastra.

| L7w7n7d7 a răspuns:

42 kg la 14 ani? Ce mânânci?