Cum adica "pastile"? te referi la suplimente? stii macar ce sunt, sau nu suporti ideea pentru ca esti un copil mic paralel cu sportul?
Cosmin dupa cum vad u ai venit aicia casa critici asi fi mai fericit daca nu ai mai posta ce te taie capu
eu am ceut ajutor nu jihniri
Ti s-a spus :
"Du-te la sala, 5-6 mese pe zi.", e un raspuns mai sus
Ce alte detalii mai vrei?
Cate mese ai pe zi acum? sunt bogate in proteine?
Pai nu mananc atata sunt slabut am fibra pe mine desutul de bine am aproape 60 kg 17 ani inaltime 168 mananc 2 mese pe zi consum multe alimente vegetale lactate ouo, cu carne nu ma prea inteleg, sportul nu imi lipseste fac dimineata si seara flotari am inceput dela 25 flotari si in 4 zile am reusit sa fac 30 fara sa ma chinui sublniniez flotari corecte mai practic si ciclism ( street mtb ) din punctul meu de vedere fac efort zilnic, fac vreo 20 tractiuni la bara cand ma trezesc
Cu 2 mese pe zi vrei sa faci muschi?
iar cu flotari si tractiuni nu faci mare lucru, dintr-un motiv simplu : pentru muschi trebuie sa MARESTI GREUTATEA mereu, la flotari si tractiuni lucrezi cu aceiasi greutate ( bine, la sala ai centura pe care o prinzi de tine si legi discuri de ea, dar fara sala e greu )
+ ca mai ai nevoie de exercitii de izolare ( pentru biceps, triceps, umeri )
p.s. : efort zilnic = o mare prostie, cel mai eficient program este O GRUPA PE SAPTAMANA, dar lucrata intens ( sa ai 3 zile febra ), cu greutati MARI, cu aparate, cu cabluri, etc.
du-te la sala, ce faci tu e o mare PIERDERE DE VREME
Ce as face eu daca as fi in locul tau : as face mult efort fizic, as manca mult, iar as face mult efort, o pauza de 2 zile si asa mai departe.
Daca se grabeste nu face nimic.
Si ce zici acolo? ai manca mult?
Sa fim seriosi.
E NORMAL sa mananci mult sau foarte mult ( alimente bogate in proteine ), muschii se fac CU MANCARE + exercitii
cu 3 mese pe zi nu pune nimeni muschi, muschii se pun cu 4-5 sau chiar 6 mese CONSISTENTE pe zi
Salut, uite un mod distractiv, gratis, dar care implica multa munca, si nu dauneaza corpului tau ca steroizi/prafuri/pastile.
Se numeste calisthenics, si acesti baieti din Serbia, care practic aacest sport au avut numai de castigat, uite aici o rutina, care daca o sa a o practici in 2 luni se vor vedea primele schimbari.
http://www.youtube.com/watch?v=jLCTPFSSUhM
Si dupa un an schimbarea va fi cam asa
http://www.youtube.com/watch?v=GhfLNN4BloY. sper ca te-am ajutat. si eu practic aces sport, si dupa 6 luni se vad rezultate.
Pai nu vei putea sa ai masa musculara bine dezvoltata in 2 timpi si 3 miscari. dar cu multa munca se poate. va trebui sa faci 1 ora in fiecare zi de pregatire fizica. exercitiile de baza ( flotari, abdomene, genoflexiuni) nu au voie sa lipseasca din pregatirea ta fizica si aceste exercitii trebuie facute cu 20 de repetari a 5 serii de repetari fiecare. apoi mai gasesti tu si alte exercitii care ti se potrivesc tie.
dar trebuie sa te tii de treaba si sa nu renunti la munca. MULTA BAFTA! FUNDA?